10 SPØRSMÅL & SVAR I RUGETIDEN

Hei, dere! Det blir litt sene oppdateringer fra meg om dagen. Jeg kommer meg liksom ikke i gang med noen verdens ting før det er mørkt ute igjen. Hehe!  Dagene bare suser avgårde. Veldig sakte, men de går på en eller annen måte fra meg likevel. Det har kanskje noe å gjøre med at jeg er konstant trøtt og i ustabil form. Det ene øyeblikket føler jeg meg helt fin og symptomfri og i det andre øyeblikket må jeg legge meg ned på grunn av kvalme. Ja, det kan være positive tegn dette, men det kan også være bivirkninger fra Lutinus (vaginaltablettene jeg tar 3 ganger om dagen). Om 2 dager får jeg heldigvis svar på det..

I løpet av rugetiden har enkelte spørsmål gjentatt seg i kommentarfeltet her på bloggen, på Snapchat og på min facebookside (innboks). Jeg tok derfor hintet og laget et eget innlegg hvor jeg besvarer det mange lurer på..

HER ER 10 SPØRSMÅL OG SVAR FRA RUGETIDEN:

1. Er prøverørsbehandlingen sponset?

– Nei, det er ingen økonomisk binding mellom meg/bloggen og Spiren fertilitetsklinikk i Trondheim. Jeg velger likevel å skryte av klinikken, da jeg synes at de menneskene som jobber der fortjener masse ros. De hjelper oss tross alt med livets største gave!

2. Hvor tidlig får vi lesere vite resultatet av graviditetstesten?

– Jeg tar som sagt testen mandag morgen, så skal resultatet fordøyes, deles med familie og de nærmeste vennene våre. Etter det kommer nyheten ut for dere. Følg med på min Instagram @pilotfrue og ikke minst Ulrik sin Instagram @mrulriknygaard dersom du vil være en av de som får vite nyheten først, uansett resultat.

3. Hva gjør dere dersom testen er negativ?

– Da kjører vi på med et nytt forsøk så fort det lar seg gjøre. Mest sansynlig fra neste syklus allerede. Vi gir aldri opp!

4. Kan du filme når du tar graviditetstesten?

– Ja, det har vi planer om å gjøre. Men om filmen blir delbar eller ikke får tiden vise. Jeg håper jo det. Både for vår del og for deres del.

5. Hvorfor nevner du ønskebarna dine med navn her på bloggen før de eksisterer? 

– Jeg ser ikke noe problem i å være åpen om hva vi vil kalle barna våre. Vi skal jo ha barn en eller annen gang, og forhåpentligvis veldig snart. Dessuten blir jeg oppriktig glad inni meg når jeg sier eller skriver navnet “Severin” og “Lykke”. Babydrømmen blir på en måte mer virkelig og fin å forholde seg til. Hvorfor skal ikke jeg gjøre ting som får meg i godt humør?

6. Hvorfor skriver du BARE om prøving, venting og denne babydrømmen for tiden?

– Det er fordi det opptar en veldig stor plass i hjertet mitt og i tankene mine.

7. Hvordan kommer bloggen til å bli fremover dersom du blir gravid?

– Dersom? NÅR, mener dere vel (viktig med positivitet). Bloggen vil alltid følge meg gjennom det jeg opplever i livet og forandre seg i takt med at jeg forandrer meg, vokser på erfaringer, får nye prioriteringer og interesser. Jeg kommer ikke til å endre meg eller innholdet her på bloggen bevisst. Jeg tror at de endringene dere eventuelt vil legge merke til kommer helt naturlig.

8. Kan du legge ut innslaget fra God Morgen Norge på bloggen?

– Nei, det har jeg ikke mulighet til dessverre. Men dere finner det på Tv2 Sumo. Programmet fra mandag 5. desember, under tema “ufrivillig barnløshet”.

9. Skriver du om prøvingen for å tjene penger?

– Bloggen er jobben min, enten dere respekterer det eller ikke. Det er den jeg lever av, så ja jeg blogger for å tjene penger. Men jeg prøver ikke å få barn for å tjene penger. Det at jeg har valgt å dele prøvingen som ble noe vanskeligere enn jeg trodde med mange tusen lesere, var først og fremst ment som noe positivt for andre i samme situasjon. Det føles rett og slett godt å bidra til mer åpenhet rundt alt det vanskelige i prøveperioden som dessverre veldig få snakker om. Jeg får meldinger, mailer og kommentarer hver eneste dag av andre prøvere som setter pris på min åpenhet. Det er disse menneskene som får meg til å fortsette å dele denne prosessen. Altså par som uttrykker at det å lese om Ulrik og meg hjelper de positivt på en eller annen måte.

Går du på jobben din for å tjene penger? Jeg regner med at svaret ditt er “ja”, men håper også at du liker det du jobber med. For det gjør jeg. Ellers hadde jeg funnet meg en annen jobb. Trivsel har mye større verdi enn penger for meg. Hender det at du engasjerer deg i situasjoner på jobb, kollegaene dine eller andre ting som ikke nødvendigvis står i arbeidbeskrivelsen din, men som kun gir deg en god følelse? Jeg håper at svaret ditt er “ja” her også. Det er nemlig slik jeg føler det med åpenheten rundt prøveperioden. Jeg gir litt mer av meg selv enn før fordi jeg opplever at det gir veldig mye positivt til andre.

10. Hva tror du barna deres kommer til å mene om at du har skrevet så mye om de før de i det hele tatt var lagd?

– Jeg tror og håper at de kommer til å skjønne hvor ønsket de er.



♥+♥= ♥♥♥

♥+♥= ♥♥♥♥

?

30 kommentarer
    1. Utrolig fine svar! Nå krysser jeg fingrene for dere, og ønsker deg lykke til på mandagen 🙂 Barn er en gave – Og så heldige deres fremtidige barn er som er så inderlig ønsket. Håper du har en fin kveld!

    2. Masse lykke til med prøvingen, ønsker virkelig alt det beste for dere, og håper dere får gode nyheter på mandag!!<3<3<3

    3. shit så mye babygreier ass. tenk når du blir gravid, tror ikke det roer seg med første sekund nei. Savner når du skrev om litt mer dagligdagse ting også. men neida. obsessed.

    4. Hei! Du går på Lutinus, så du må dessverre ha en syklus imellom. Det har vel Spiren fortalt deg?! Det som er det “kjipe” med lutinus. Men du? Du fikk sett inn ett egg, hvordan kan det bli fire?

    5. Hei!
      Krysser virkelig alt jeg har for dere! Ønsker så inderlig at dere er gravide nå! Veldig glad for at du deler prøvingen med leserne dine, det hjelper på for oss andre prøvere!
      Skal igang med IVF selv i januar, etter å vært prøvere i 4 år! Veldig usikker om jeg skal velge Medicus eller Spiren, har hørt mye positivt om begge! Er det kort protokoll du gikk på ? Kanskje du kan dele litt erfaringer om hvilke medisinene du gikk på?

    6. Tusen takk for at du deler din erfaring og dine følelser. Jeg er også en “prøver” og har foreløpig ikke lykkes. Jeg har hatt mye negativitet rundt meg det siste året og det har ikke hjulpet situasjonen i det hele tatt! Krysser fingrene for dere og er helt sikker på at dere ser to streker på testen deres på mandag! Fortsett å være positiv, og ikke kast bort tiden din på negativitet. 🙂 jeg setter pris på at jeg får følge dere på denne reisen!

    7. Krysser fingerene for dere! Ønsker dere masse lykke til fremover. Synes det er inspirerende og fint at du/dere velger åpenhet. Heier på dere. Gleder meg til å følge med videre 😀

    8. Heia du og heia dokke! 🙂 Håpa det gøyme seg ein liten Severin eller Lykke i magen din – gleda meg til å høyre resultater frå testen 🙂 og du, fortsett å blogg om prøvinga, graviditet og alt som er. Om du ikkje hadde blogga om det viktigaste og den største hendinga i livet ditt, så hadde nok heller ikkje bloggen vore like bra og ærlig ! Eg lika det eg. Og syns det e fint og ha den følelsen i kroppen av og kunne glede seg med oh av andre si lykke 🙂 Lykke til ! 🙂

    9. Heier på dere. Fine svar.
      Jeg har en følelse på at du er gravid:). Håper virkelig at du er det.
      Hvorfor vil du dele nyheten på insta fremfor bloggen ?
      Hva er tanken ?
      Jeg har ikke insta 🙁

    10. Skjønner deg godt. Men jeg hadde ikke klart å gi navn til mine barn før de ble født. Måtte se dm først. Skulle kalle min datter Sophie men når hun kom ut så var hun ikke en Sophie. Hun var mye mer rampete og tøff. Så vi hadde ingen navn i noen dager før vi kalte henne Michelle til slutt. Så sånn kan det gå.
      Men selv om man skriver navn på bloggen er det jo også lov å eventuelt ombestemme seg.
      Utrolig spennende å følge md på bloggen din om dagen, ønsker deg en graviditet av hele mitt hjerte. Dere blir flotte foreldre!

    11. Masse lykke til på mandag Julianne! Det er så utrolig kjekt å lese om alt dette her, og det som gjør det så mye kjekkere er at den siste tiden har alt gått deres vei! Nå håper jeg bare så utrolig mye at testen lyser to streker mot deg og at dere venter barn, og jeg har av en eller annen grunn en god følelse. Føler på meg at testen blir positiv. Men du må selvfølgelig være forberedt på at testen kan være negativ, men det vet du jo veldig godt selv. Heldigvis får dere en kjempe god hjelp! En hjelp som er utrolig bra at finnes i det hele tatt, så om testen skulle være negativ så har dere heldigvis flere muligheter igjen! MEN, vi tenker positivt og håper på det beste! Jeg sitter her med en god følelse, ser på hele deg at du stråler og at gravidgløden har kommet frem, så håper det stemmer <3
      Du er utrolig tøff og sterk som deler alt dette på bloggen din Julianne! Dette er noe både jeg og mange andre ikke ville gjort, eller for all del hadde tørt og gjort. Men du er tøff, som tørr det og gjør dette. Dette betyr mye for mange andre som sliter med å få barn! Det er jeg sikker på! Jeg er gravid og 20 uker på vei, men uten prøverør. Kom som et sjokk på oss, men vi er så glade og lykkelige for det!! Det er en fantastisk følelse å være gravid, og gled deg til den hverdagen som gravid. Det at en liten spire vokser i din kropp <3
      Du er vel egentlig "gravid" nå da, spm. er bare om lille spiren har festet seg og vokser! Åååå, dette blir spennende!
      Gleder meg så masse til å se resultatet! Håper du skriver om det på bloggen imorgen!
      Lykke til.klem

    12. Til deg Einstein som lurer på hvorfor hun tror det blir tvillinger når hun bare har satt inn ett egg, det er faktisk mulig å få tvillinger med kun ett befruktet egg.

    13. Blir spennende å følge deg! Syntes du svarte godt på spørsmål 9:) Her var du veldig ærlig og oppriktig 🙂

    14. Masse lykke til! Jeg hadde også navn klart 🙂 Sitter her med ei på 1,5 år som heter Lykke Amalie og nummer 2 er i magen:)

    15. Masse masse lykkeønskinger dere ❤️❤️ Et sårt og viktig tema du skriver om som dessverre er “tabu” for mange – takk for deres åpenhet, jeg er helt sikker på at dere hjelper mange ❤️

    16. Jeg må bare få ut hvor utrolig flotte foreldre dere kommer til å bli en vakker dag! Jeg er helt rørt over måten du skriver om ønske om å bli foreldre, og med tanke på alle pengene og behandlinger dere bruker på dette er utrolig! Barnet deres kommer til å vokse opp i ett fantastisk fint hjem med foreldre som virkelig bryr seg og elsker barnet sitt mer enn alt <3 stå på, dere er flotte!

    17. Er så heldig og venter nr 2 nå, og ønsker dere masse lykke til på ferden! Håper spiren sitter fort! Dere er flotte mennesker:-) takk for alt dere deler!

    18. Hei ❤️
      Jeg har egentlig aldri fulgt bloggen din helt til ei venninne fortalte om deg. Jeg er selv prøver og vi må ty til ivf vi og. Nå skal jeg omskoleres så vi har bestemt oss for å vente med behandlingen til jeg er ferdig utdannet på nytt om 3 år (heldigvis er jeg fremdeles ung!!). Vi har prøvd i “4” år (sluttet på p-pillen da, men har ikke prøvd aktivt før det siste året), og jeg syns det er så utrolig fint av deg å dele denne prosessen! Det er så mange i samme båt, og det er så vanskelig å prate om når de fleste rundt meg popper ut unger i øst og vest “uten problem”. Jeg heier på deg og håper du får det resultatet du ønsker idag. Masse varme tanker og takk til deg ❤️❤️❤️

    19. Utrolig fint innlegg! Takk for at du er så åpen! Det beundrer jeg virkelig! synes du har en fantastisk blogg, og jeg krysser virkelig fingrene for dere og håper at dere får gode nyheter! Mange klemmer fra meg

    20. krysser alt jeg kan for positiv test! <3
      har ikke tellingen på hvor mange ganger jeg har sjekket instagram og bloggen din i dag, haha.
      Stor klem til dere begge <3

    21. Jeg beunderer til evne til å være optimisktisk!! Jeg går igjennom det samme som deg og jeg er “sikker på” at vi ikke kommer til å få en baby 🙁 Det resulterer jo til at jeg går rundt og er deppa. Jeg prøver å være mer optimistisk men det er tungt. Jeg ruger også nå, ruger og håper <3

    22. Jeg håper så inderlig testen deres i dag er positiv! Jeg har tenkt mye på deg og dere. Jeg er så heldig å sitter her med min vakre datter på 2mnd, å alle fortjener å kjenne på den lykken!!!<3

    23. Jeg har ikke barn, ikke er jeg gravid. Så jeg har ingen anelse om hvordan dere har det. Men jeg syntes du er veldig inspirerende, du har en utrolig fin utstråling og positivitet som du gir til oss lesere. Men den positiviteten deres så kommer til dere til å få så mange søte barn dere bare vil, håper og tror jeg! Dere vil bli noen fantastiske foreldre. Uansett om det tar litt tid. Forsett og vær optimistisk. I ventetiden får dere fortsette å ha det gøy, på voksen rommet. Heier på dere!

    24. Herregud, for noen spørsmål og kommentarer du får!
      Har akkurat startet å følge deg og du/dere virker så flotte sammen og håper virkelig 2017 blir deres år! Masse lykke til, dere fortjener virkelig dette <3

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg