JULEGAVEN HUN EGENTLIG ØNSKER SEG

Annonse

Lurer du på hva du skal kjøpe i julegave til henne i år? Da vil jeg foreslå en intim gave som hun kommer til å sette stor pris på. Her er nemlig julegaven hun egentlig vil ha, selv om hun kanskje ikke har skrevet den opp på ønskelisten ennå. Produktet kom i hyllene for bare noen uker siden og har en form kvinner over hele verden elsker. Det er ikke uten videre at den kalles for “soverommets vibrerende diamant” ♥

Eller hva med en mindre og minst like lekker variant? Perfekt til hun som er mye ute og reiser foreksempel, og akkurat passe stor til å gi henne det hun faktisk ønsker seg..

Det jeg liker så godt med begge disse leketøyene er at de verken er vulgære eller voldsomme på noen som helst måte. De er yndige og diskrete, men fungerer likevel ekstremt bra. Og best av alt.. Du kan ta de med i dusjen! Er det en ting som er sikkert så er det at store gleder kan komme i små pakker 😉

Utsiden er trukket med superglatt og behagelig silikon i høy kvalitet, og i enden av begge vibratorene sitter det som dere ser en liten og lekker diamantformet knapp som styrer hele leken. Diamanten bruker du til å velge blant flere hastigheter og programmer. Du må forresten holde diamanten inne i minimum tre sekunder for å starte vibratorene.

Så hva med å overaske venninnen din, kjæresten eller en du er glad i med en spennende og stilig julegave i år? Ps. Det går ann å gi gaven på sengekanten til din kjære en hyggelig julemorgen. Eller å skrive en liten lapp på utsiden av gaven om at den ikke bør åpnes med hele familien som tilskuere. Hehe! Selv om jeg ikke har noe problem med å anbefale disse vibratorene videre til dere som leser, så setter jeg som mange andre pris på at alt som har med sex og samliv å gjøre foregår mest mulig diskret.

Er du en av de som kanskje synes der er litt flaut eller ubehagelig å handle kondomer, glidemiddel eller vibrerende leketøy? Da er det nok betryggende å høre at pakkene man bestiller fra Kondomeriet er helt anonyme, altså ikke merket med sjenerende reklame.

I følge studier utført ved Indiana Universety, bruker faktisk hele 53 prosent av kvinner og 45 prosent av menn vibrator når de har sex. Nærmere 40 prosent av norske kvinner eier et sexleketøy, så det er med andre ord HELT NORMALT og for mange det mest naturlige i verden.

Jeg anbefaler dere å lese denne artikkelen som er skrevet av Bigitte Brøtmet for Kondomeriet.



“If Apple made a vibe, this would be it.”
– Cosmopolitan US

16 kommentarer
    1. Du er i alle fall ikke skvetten!;) Jeg hadde aldri hatt mot til å reklamere for produkter som dette da jeg var på din alder. Jeg hadde nok ikke hatt mot til det nå heller, for :”Hva vil folk i bygda si!” Jeg innrømmer ærlig at jeg har tenkt at du (og flere med deg) er mest opptatt av utseende og klær) men dere er også modige og har flere ganger vist at dere tør å si mengden i mot. Det respekterer jeg dere for! Det vitner om styrke.

    2. Herregud – hvor lenge skal enkelte henge seg opp i toppløs solingen ! Det er litt forskjell på å reklamere for en vibrator og det å blottlegge seg offentlig … Synes det er en diskret og smakfull reklamering for vibratoren – og ikke særlig vulgært skrevet 👍😊

    3. jeg synes folk kan sole seg med bikinitoppen på, pupper på vift er ganske tacky – kan liksågodt kle seg naken da.. Hvorfor må puppene absolutt vises fram ? Det kan være ubehagelig for folk å få slengt pupper opp i ansiktet. Og pupp er pupp ja, men kvinnekroppen blir stadig utsatt for hets og jeg tror det er lett å begynnende kategorisere hvilke jenter som kan sole seg toppløse og hvem som ikke kan. Jeg tror toppløs soling vil gi økt kroppspress. Ikke alle som vil se det – jeg synes folk kan ta litt hensyn. Det er min mening. Å vise reklame for sexleketøy synes jeg ikke er vulgært – det er ingen som ser hvordan hun bruker den akkurat … Så nei, jeg synes ikke det er vulgært.
      Uansett – jeg har vanskelig for å forstå at noen kan bli så provosert av Juliannes mening om toppløs soling. Jeg forstår ikke at det ikke er mulig å respektere og akseptere at noen har en annen mening om noe enn det du har …

    4. Til anonym 16:27: en vordende mamma må da også få ha en flott og spennende seksualliv? Mannen min og jeg har akkurat (5 uker siden) fått en liten en, og vårt samliv var like flott under graviditeten og nå – like etter (ja, sexlivet kan være helt normalt og like flott og deilig igjen etter kort tid). Dette syns jeg var en fin og delikat annonse fra Julianne 🙂 kunne gjerne tenkt meg slike delikate leketøy selv.

    5. Ville elsket å få en slik under treet, da min nylig tok kvelden. Ville også skyte inn at de ikke er anbefalt å bruke vibrator innvendig under graviditet(dette visste du kanskje fra før). Heier på at dere sitter med positiv test om noen dager(?)

    6. Jeg bare lurer litt på hvorfor du gjør sånn med leppene på bilder? Det ser litt.. Snodig ut! Er det sånn ansiktet ditt er oppbygd kanskje? Så det ser slik ut når du smiler? Eller prøver deg på et DuckFaceSmil?

    7. Å sole seg toppløs? Nope, det blir rett og slett litt for vulgært for min del, altså.
      Men her er forresten en stilig dildo dere bør ønske dere til jul, damer!

    8. Helt utrolig at noen sammenligner dette med toppløs soling.. Hun har vel ikke akuratt demonstrert dette produktet naken for dere? Og aller minst forstår jeg at dere kritikere fortsetter og lese bloggen? Men det er jo bare bra for Julianne i forhold til klikk 😉 Stå på Julianne og takk for tipset 🙂

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg