NYTT HOTELL OG GLADMELDING FRA LABORATORIET

Hei, fra Comfort hotell i Trondheim! Nå kom vi akkurat tilbake på rommet etter en nydelig middag på en Meksikansk restaurant som vi ble anbefalt av resepsjonisten her på hotellet. Vi sjekket nemlig ut av Lerkendal og inn her på Comfort i et superior rom etter frokost på morgenen i dag. Restauranten vi var på heter forresten “Frida” og den ligger i gangavstand herfra. Etter middagen bråbestemte vi oss for å gå på kino, siden kinoen ligger i bygget ved siden av hotellet som vi nå bor på. Filmen vi så var “Børning 2”. Jeg synes oppfølgeren var like bra som den første filmen!

Men over til det vi faktisk er her i byen for.. Nemlig å lage barn. Jeg fikk en gladmelding av Peter fra laboratoriet på Spiren fertilitetsklinikk tidligere i dag. Beskjeden var at det er 6 av 9 egg som er befruktet, og det er visst veldig bra. Så HURRA for det! I morgen skal vi derfor møte opp på klinikken igjen klokken 09.00. Der skal vi se på embryoene og legge en plan videre. Det blir spennende å høre hva Peter har å si etter å ha overvåket eggene mine siden lørdag i varmeskapet. Planen var jo å sette inn det ene egget som han har mest tro på i morgen (mandag), men det er mulig at vi må vente til torsdag. Da drar vi nok hjem til Oslo i mellomtiden, tenker jeg. Vi har jo ikke pakket klær til flere dager her oppe og det er begrenset hvor mye vi kan finne på mer enn å spise, se filmer og slappe av på rommet. Hehe! Det er stort sett det vi driver med. Behagelig da, men man blir jo litt rastløs av bare å ta det med ro også..

Til dere som har spurt om jeg synes at uttaket gjorde vondt: Jeg synes det gikk veldig fint og ikke minst fort. Det er klart at jeg kjente at de holdt på der nede, men inngrepet var ikke noe å grue seg for, noe jeg dessverre gjorde på grunn av de kommentarene jeg fikk på bloggen. Jeg håper at flere som skal gjennom egguttak leser dette og senker skuldrene 🙂



Nå er det bare innsetting igjen og det skal visst være hyggelig, sa gynekologen.. Jeg oppdaterer dere mer i morgen om hvordan planen blir for resten av uken. Videre i kveld blir det mer film og mer godteri på rommet. Hehe! Ha en fin søndagskveld videre, du som leser!

44 kommentarer
    1. Hei!
      Vil bare si at jeg synes bloggen din har blitt enda bedre den siste tiden, og vil applaudere deg for å være så ærlig på bloggen som det den er. Samtidig vil jeg skryte av at du kritiserer unødvendige kommentarer, uten at du virker sytete eller går inn i “offer-rollen”. Jeg synes du er god på å ta det opp på en saklig måte dersom det er noe du reagerer på, og særlig imponerende synes jeg at det hovedsakelig er kommentarer som også kan komme til å påvirke andre negativt som vekker ditt engasjement. Jeg synes det viser at du ikke er en person som først og fremst tenker på deg selv, men at du i stor grad bryr deg av hvordan andre kan påvirkes av kommentarene. Tror det er mange som kan ha blitt skremt av smerten folk omtalte angående inngrepet, og synes det er bra du tar det opp – og også motbeviser det når du ikke opplevde det på samme måte. Tror i de fleste tilfeller at smerten over å ikke kunne få egne barn, overgår inngrepet – smerten fra inngrepet går tross alt over.
      Ellers vil jeg også si at sakligheten din gjør at selv om jeg er dypt uenig med deg i mange saker, så går jeg ut fra bloggen din med en økt forståelse av hvorfor folk kan ha et annet ståsted enn meg. Dette er ikke lett å oppnå, for det er fort gjort å la seg provosere, og dermed gå i forsvar fremfor å faktisk prøve å forstå hvor vedkommende kommer fra. Så, til tross for at vi to er svært ulike, går jeg stort sett ut fra bloggen din med følelsen av å forstå mer enn hva jeg gjorde enn da jeg klikket meg inn. Dette til tross for at du er en “rosablogger”.
      Ønsker dere masse lykke til og gleder meg til å følge med videre!

    2. Gratulerer med fint resultat. 6 av 9 er en fin fangst 🙂 Masse lykke til med innsett, enten imorgen eller torsdag. Om de venter til torsdag er dere forøvrig veldig heldige da eggene (blastocystene) er generelt bedre etter dag 4-5.
      Hilsen ei som skal ha uttak om en ukes tid ❤️

    3. Jeg synes det er så fint at du skriver om dette, og bidrar til å fjerne “tabuet” om vanskelighetene rundt å bli gravid. Masse lykke til for både deg og Ulrik, og jeg håper at alt ordner seg for dere to! <3

    4. Ååh, Frida er helt fantastisk! Beste meksikanske maten jeg har spist utenfor Mexico, og favorittrestauranten min da jeg studerte i Trondheim! 😊 Hvis du eller noen andre vet om noe tilsvarende restauranter her i Oslo tar jeg gjerne i mot tips!
      Og gratulerer så mye med så mange befruktede egg! Heier på dere og håper virkelig at dere får det barnet dere ønsker dere på første forsøk! ❤️

    5. Høres fantastisk ut. Håper det lykkes nå, sånn at dere slipper å gjenta dette. Hvorfor setter de inn bare ett egg? Før satte de jo inn både tre og fire egg. Tenker sjansen er større for å lykkes om de setter inn to egg, men det er sikkert en grunn for at de ikke setter inn mer enn et.
      Uansett, jeg krysser fingrene og heier på dere.

    6. Masse masse lykke til!! Også må jeg bare få si at du har noen fantastiske øyne, Julianne! Krysser fingrene for dere.

    7. Fysøren så glad jeg blir av gladmeldingene du kommer med! Genuint kjempe glad på deres vegne!🙏🏻 Dette er kjempe gode nyheter!
      Venter hele tiden på nye oppdateringer! Lykke til videre!
      Gleder meg til å se Severin/Lykke en dag på bloggen om ikke alt for lang tid❤️❤️
      Heier på dere!:)

    8. Hei Julianne 😊
      Håper den lille spiren sitter på første forsøk. Lykke til videre på ferden 💜💜💜
      Forstår så godt ønsket ditt om barn. Ønsker også veldig ,men har dessverre ikke møtt noen å få barn med. Må kanskje innse at det aldri blir heller.
      Heier på dere ! Klem til deg

    9. Heia. Så spennende dette er!
      Men jeg lurer også på hvorfor dere byttet hotell? Jeg bare elsker Scandic på Lerkendal selv.
      Hilsen tante til 8

    10. Hurra for 6 av 9 befruktede egg! 🙂 godt å lese at uttaket gikk bra for deg. Ble faktisk ekstra urolig etter kommentarene om at det gjør dødsvondt. Har uttak selv i slutten av denne uka. Skjønner at det er veldig individuelt, men det hjelper ikke å høre at det er dødsvondt i forkant av uttak!

    11. Hvis dere blir i Trondheim lengre så måå dere dra å spise på Frati!! Beste pizzaen i verden, det er jeg sikker på 😉

    12. For en god nyhet! Masse lykke til videre, det er spennende å følge dere i prosessen! Sender støtte fra Stavanger!<3

    13. Åååå så gode nyheter!! Ønsker dere masse lykke til videre i prosessen, krysser fingrer og tær for dere to 🙂

    14. kan du skrive innlegg om hva koster det hele prosessen som dere valgte a ha barn??
      jeg ser opp til deg masse lykke til <33

    15. Hei Julianne. Dette var gladnyheter og lese nå og etter noen negative kommentarer om at dette skulle være så vondt ,,så må du ikke høre på slikt lenger:-)Og nå ønsker jeg dere bare lykke til videre og håper og tror at dette går rette veien. Og en annen ting er at du stråler som en sol på bilder og vakker er du også. Gode ønsker fra Marianne som selv har vært igjennom dette for mange år siden og ble mamma også:-)

    16. Har fulgt deg lenge nå, syntes det er så spennende og følge med på babydrømmen! Dette klarer dere❤ stå på, jeg heier på dere!

    17. Kjempe flott at du deler veien mot graviditet 🙂
      Selv prøvde mannen min og jeg i ett år før vi ble henvist til fertilitetsklinikk. Fikk hjelp med medikamenter og sprøyter og ble gravide. Dessverre mistet vi to ganger. Håper alle gode ting er nummer tre! Masse lykke til videre <3

    18. Jeg blir så glad av å lese at det foreløpig går etter planen! Håper virkelig at dere snart er i mål med en frisk og fin baby foran dere. Kanskje 2017 er deres år? Jeg håper det og ønsker dere all Lykke dere kan få!! Så utrolig takknemlig for at dere deler så mye! Dere fortjener å få bli foreldre, og ikke minst så fortjener et barn å få dere som foreldre ❤️ Jeg er sikker på at dere tar rollene på strak arm når den tid kommer! Lykke til! Jeg krysser alt som krysses kan for dere!

    19. Jeg følger spent med og krysser alt for at det blir deres tur nå! Jeg er også prøver og mer eller mindre like langt i syklusen som deg – håper vi får verdens fineste førjulsgave i år <3

    20. Dere som gruer dere så fælt til uttak fordi det gjør vondt..hvordan ser dere for dere å komme dere gjennom fødselen???

    21. Ønsker dere masse lykke til, har selv 3 barn der 2 av dem der ivf barn. Hildegunn fra spiren var vår engel:) hun jobbet da ved fertilitetsklinikken ved st. olavs. mulig hun gjør det enda.

    22. Ønsker dere masse lykke til! 6 av 9 egg er veldig bra, og lover godt for kvaliteten. Håper dere lykkes på første forsøk <3

    23. Så spennende 🙂 Så faktisk deg og Ulrik på t-banen opp fra Majorstuen. Sto rett ved dere på tbanen, men synes det er litt kleint å skulle gå bort og si hei(dere må jo få ha privatliv dere også). Var hvertfall hyggelig at du smilte tilbake da jeg smilte til deg 🙂 masse lykke til på torsdag!

    24. Hei! Jeg har alltid tenkt på bloggen din som overfladisk, men mitt syn på deg har virkelig endret seg den siste tiden. Du er så utrolig flink til å formulere en situasjon som er vanskelig for deg og din kjære, du tar oss med på de mange opp og nedturene, uten filter. Jeg beundrer at du er såpass tøff at du tar dette ut i offentligheten. Kommer til å følge deg i lang fremtid og krysser fingrene for at det blir en happy ending. Det fortjener du og dere 🙂 STOR KLEM

    25. Så utrolig bra at dere får positive svar fra klinikken! Jeg håper på det beste! 🙂
      Etter jeg begynte å jobbe I resepsjonen på Thon hotel, har jeg begynt å lese bloggen din, når det er stille, og jeg følger flittig med på hvordan det går med dere og babydrømmen. Idag hørte jeg på en sang som fikk meg til å tenke på deg, som handler om akkurat det å ville ha barn- “I would die for that” av Kellie Coffey. Utrolig fin og trist sang. 🙂

    26. Masse lykke til med innsettingen. Kan ikke forestille meg hvor spennende det blir for deg å teste deg:) Håper eggene deler seg som de skal og at du får et som fester seg og blir en fullkommen graviditet. Er selv mamma til lille Emilie på 1 år, og det er helt fantastisk. Du kan glede deg! Masse lykke til:)

    27. Jeg har ikke peiling på kunstig befruktning, men det hørtes jo bra ut! Så lykke til.
      Det er btw, masse å finne på i Trondheim da…
      Nidarosdomen, erkebiskopegården og riksregaliene, rockheim, tyholttårnet (aberet der er at det er Egon som er restauranten)….
      Mange fine kafeer. Jacobsen og svar som ligger rett ved bakke bru lager verdens BESTE kaffe! Og søt chili kaffe på Dromedar må oppleves… 😉
      Klemmer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg