FØRSTE SPRØYTE ✓

Da er vi i gang og det føles veldig bra. Første sprøyte er tatt og denne sprøyten skal jeg som sagt ta i 9 dager fremover før klokken 12.00 på dagen. Jeg er ikke spesielt begeistret for sprøyter, men selve stikket var ikke noe problem. Det svidde bare litt når vesken skulle inn. Jeg hører noen rykter om at sprøyten som jeg begynner med i tillegg til denne fra dag 5 svir enda mer, men det tåler jeg. Nå er jeg så fokusert på målet om en liten baby at jeg sikkert kunne gjort hva som helst.

De to nederste bildene i innlegget ble tatt “in action”. Jeg tok de i blinde mens Ulrik satt sprøyten. Det ble 2 klare bilder av 20 forsøk eller noe sånt. Hehe! Det var heldigvis ikke noe å være nervøs for, men nervene kommer jo automatisk når man skal gjøre ubehagelig som man aldri har gjort før. Jeg er sikker på at dette ikke blir noe problem i dagene fremover. Nå er det bare symptomene jeg gruer meg til, og litt til sprøyte nummer 2 da.

Jeg sov forresten sittende i en stol i natt. Menstruasjonssmertene var så kraftige at jeg ikke klarte å sovne liggende. Jeg føler meg heldigvis mye bedre nå. Derfor er planen å komme seg ut i solen med Ulrik og Stella så snart som mulig. Vi snakkes mer senere ♥

Ps. Litt av et pakningsvedlegg. “Les dette nøye”, stod det.. 


15 kommentarer
    1. Kjempe tøft av deg Julianne, å dele denne prosessen. Tusen takk! selv for dem som ikke har samme problem kan jeg tenke meg at er spennende å lese. Ihvertfall for meg.
      Hvor fort kan du få en positiv test nå?

    2. Åååå masse lykke til! Håper virkelig dette funker, og at dere får oppfylt babydrømmen! Tenker på dere <3

    3. Det er så fantastisk at du deler dette!! Jeg er så absolutt sykt langt fra å ha barn, men det er likevel utrolig fint at du gjør det for de i samme situasjon <3 Jeg krysser fingrene så sykt for dere to, gleder meg til å følge med videre!
      God klem fra Helene

    4. så spennende, husker at jeg ble utrolig hormonell med de sprøytene 😛 første kvelden bare gråt jeg, til slutt rømte mannen fra huset 😛 haha. Håper du får mange friske egg på første uttaket <3 masse lykke til 🙂

    5. Du er tøff som deler! Og for en fantastisk kjæreste du har!
      Tenkte å tipse deg om proxan, smertestillende som fåes kjøpt reseptfritt på apotek mot menstrusjonssmerter. De er fantastiske, og “varer” lenge!
      Ønsker dere så masse lykke til fremover! Dere fortjener virkelig den positive graviditetstesten nå! Dere kommer til å bli fantastiske foreldre.
      Klem!❤️

    6. Ønsker deg masse lykke til! Håper det går veien for dere! Tenkte bare jeg skulle si det (sånn i tilfelle du ikke visste det..), ibux kan hindre eggløsning. Jeg tok alltid ibux ved menssmerter før, men fikk vite av legen at det kunne forstyrre eggløsningen. Du vet det sikkert, men kanskje det er ny informasjon for noen.. Jeg måtte ta pergotime for å få eggløsning, og da fikk vi endelig vårt første barn. Det er noe helt spesielt med barn som er kjempet for så lenge! (selv om man selvfølgelig blir like glad i alle barn). Tror kanskje man tåler litt mer av både svangerskapskvalme, bekkenløsning, nattevåk og ammetrøbbel, når man har sett for seg et liv uten å kunne få barn. Jeg krysser alt jeg har for dere, og gleder meg til du blir gravid! Masse lykke til!

    7. Jeg leser innleggene dine med gåsehud, og jeg beundrer virkelig pågangsmotet deres. Jeg krysser armer og bein for at dere oppnår babydrømmen i snarlig fremtid – for Gud hjelpe meg, jeg unner dere den lykken av hele mitt hjerte. Dere virker som noen herlige mennesker, og du er desidert kremen av kremen når det gjelder bloggere. Jeg er så takknemlig for at du er den bloggeren du er. Jeg elsker ærligheten din, iveren og hvordan du presenterer innleggene dine. Bloggen din bærer et tydelig preg av mye, men velgjort arbeid, og det er en sann glede å klikke seg innom.
      Det jeg kanskje setter aller mest pris på, er evnen din til å mestre skillet mellom beundrende og kvalmt. Det er så ufattelig deilig at du ikke drukner i en overfladisk verden, selv om du tilsynelatende lever et liv i sus og dus, og høster godt av å være en stor blogger. Du presenterer deg selv på en så fin og flott måte, og det er en fryd å se at du tenker på så mye mer enn kostbar materialistisk lykke, kjendisstatus og perfeksjon i øst og vest. Du er rett og slett herlig, og menneskene rundt deg er jammen heldige som har deg i livet sitt. Jeg håper du når langt, og jeg vil heie på deg hele veien.
      Du er uten tvil min favorittblogger, Julianne.

    8. Kjøre deg, er du sikker på at du ikke har endoemtriose eller adenomyose? Jeg har problemer med å bli gravid pga dette. Og måtte ha operasjon for å fjerne dette. Syns bare det er veldig trist om du har dette i Tilegg og de ikke utelukker det først. Krysser alt for deg ❤️❤️❤️

    9. Vil anbefale å sprøyte inn væsken saktere, da sprenger det ikke like mye. Det kan også hjelpe og slippe huden når sprøytespissen er satt 🙂

    10. @Maria: når man forsøker å bli gravid anbefales det å kun ta paracet. Legemidler som ibux og naproxen kan blant annet øke risikoen for spontanabort.
      Masse lykke til, Julianne og Ulrik!! Krysser fingrene for dere 🙂

    11. viss du er veldig plaget med sterke Mensen smerter så vil jeg anbefale deg og ta dette opp med legen så får du ut tabletter mot dette på resept 🙂 Det har hjulpet meg masse med disse tablettene da jeg er veldig plaget med sterke smerter! Ellers ønsker jeg dere masse lykke til med baby prøving og håper at dere lykkes på første forsøk 🙂 Klem!

    12. Jeg beundrer din åpenhet og ditt pågangsmot <3
      Et lite tips når du tar "sprøyta". Jeg er selv diabetiker og slike "sprøyter" har jeg satt i over 20 år, MEN hvis du slipper huden etter at du har satt stikket, så vil du nesten ikke kjenne noe til spissen. Viktig å ikke trykke vesken inn for fort heller 😉
      Klem

    13. Ser mange kommenterer at man bør slippe hudfolden når sprøytespissen er inne, men dette er en subkutan injeksjon, og alle gangene jeg har øvd på dette (er sykepleierstudent) har vi fått beskjed om å ikke slippe hudfolden før sprøyten er ute igjen .. 🙂 Bare sprøyt inn innholdet sakte, og hvis det er luftbobler i sprøyten kan disse knipses ut først.
      Lykke til med prøvingen!! 🙂

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg