EN HELT SPESIELL GAVE TIL BRUDEN

Annonse

Jeg har lyst til å fortelle dere litt mer om lørdagen som var, da jeg og 20 andre jenter hadde utdrikningslag for min bestevenninne, Pia. Det var som dere skjønner en del planlegging i forkant av denne dagen. Kvelden før satt vi faktisk sammen disse “goodiebagene” under. Alle jentene fikk hver sin pose som blant annet inneholdt verdens kuleste sugerør og party favors, mens bruden fikk også en fantastisk morsom selfie stick (selfie dick, som jeg kalte den). Dere kan tro at vi hadde det gøy når vi delte ut de forskjellige pinsene, eller hva jeg skal kalle de. Bruden selv fikk såklart “Barchelorette Bitch”, mens jeg tilfeldigvis fikk “Princess”. Hehe! Ellers var “Sexy & Single” og “Virgin Maybe” også ganske populære..

Stemningen var i taket hele dagen. Det er vel ikke vanskelig å se? Mye av grunnen til den gode stemningen var alt det geniale fest dekoret fra nytelse.no  –> Du finner alt dere trenger under kategorien “fest og utdrikningslag”. Herlighet, så mye vi lo av disse sugerørene! Det er lov å være litt drøy og barnslig på et utdrikningslag ♥


Vi sparte det beste til slutt, nemlig to helt spesielle gaver fra oss jentene til bruden selv. Begge gavene lå på sengen hennes. Den ene gaven var nyheten Womanizer pro40 som hun kan få mye glede av alene fremover. En Womanizer er etter min mening virkelig noe ALLE KVINNER burde ha. Det var derfor jeg insisterte på at bruden skulle få en slik. Teknologien er jo faktisk helt unik! Den bruker vakuum slik at alle nervene i klitoris blir stimulert. 50 kvinner mellom 20 og 60 år fikk prøve Womanizer, hele 73% fikk multiorgasmer, og utrolige 98% ville gjerne kjøpe sin egen Womanizer etter testen.

Den andre gaven var en We-vibe 4plus, som bruden og brudgommen kan kose seg med sammen fremover ETTER at de har giftet seg. Neida, joda, neida.. Hehe! Den We-vibe 4plus vibratoren er jeg veldig spent på selv. En parvibrator laget for bruk under samleie. Dette er faktisk verdens mest solgte parvibrator og den har fått en app! We-Vibe 4 Plus stimulerer klitoris, G-punktet og mannens penis – samtidig. Parvibratoren er dekket av fløyelsmyk silikon, med to kraftige motorer som kan kontrolleres med den medfølgende fjernkontrollen eller via We-Connect, en iPhone og Android app som også virker over internett. Sykt kult, eller hva?

Flere av jentene hadde mye godt å si om denne parvibratoren. Det var blant annet en av jentene som fortalte at sexlivet var blitt mye bedre etter at hun og partneren begynte å bruke We-vibe 4plus. Jeg gleder meg derfor veldig til å teste den! Vi har den liggende her hjemme i nattbordsskuffen min til neste passende anledning.


Fotograf: Marian Jade

Hva med å gi en intim gave til din kjære i år? Med rabattkoden PILOTFRUE får du 10% rabatt på alle produkter fra nytelse.no

Ps. Det er mange som har spurt etter en ny rabattkode på Womanizer, så nå gjelder det å benytte seg av dette gode tilbudet. Rabattkoden kan forresten benyttes på alle produkter fra nytelse.no frem til jul!

5 kommentarer
    1. Haha, jeg fikk faktisk en WeVibe en til jul for et par år siden av kjæresten! Litt flaut å få som julegave, fikk beskjed om å åpne den alene. Den kan virkelig anbefales, vi er på WeVibe nr 2 😉

    2. Hei Julianne😊 Kan du lage en Oslo-guide med spiseplasser og steder som er verdt å få med seg når man besøker hovedstaden? Jeg som mange andre vet ikke om så mye annet enn fridays og olivia på aker brygge, og Oslo S og operataket.

    3. Hei! Ønsker dere lykke til med babydrømmen, jeg har virkelig troen på at så fine mennesker som dere får ønsket oppfylt 🙂 Jeg leser bloggen din daglig, og blir veldig inspirert av deg!
      Det ser ut som dere har det utrolig fint sammen, men har dere krangler/diskusjoner innimellom hehe? Hender det at dere krangler ordentlig? Hva er i så fall de teamene det som regel handler om? Bare nyskjerrig hehe 🙂
      Ha en strålende helg!

    4. Åh, jeg elsker nytelse.no 💕 Pakken kommer alltid i løpet av to dager hos meg!! Og begge disse produktene her favoritter hos meg. At womanizer kan gjøre slikt med en kvinne er utrolig!!!!!
      Lykke til med barnedrømmen! Husk alt ordner seg.
      Fin helg til deg!

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg