EN HEKTISK DAG JEG IKKE KAN FORTELLE OM

Hei, dere! Jeg har rett og slett ikke hatt tid til å stikke innom før nå. Det blir snart bedre. Jeg lover. Det er bare så mye annet som skjer for tiden og jeg kan ikke fortelle dere om noe av det.. Ennå. Det er det som er så frustrerende. Men snart skal dere får høre hva jeg styrer med. Hehe!

I stad var jeg forresten i et lite intervju med VGTV. Jeg tror det kommer ut i helgen, så det blir spennende. Intervjuet handlet om et av mine tidligere meningsinnlegg som skapte endel reaksjoner her på bloggen blant annet. Jeg står for alt jeg skriver og synes bare det er gøy at meningene mine blir hørt. Det er jo fordelen ved å blogge, nemlig å nå ut til mange.

Nå er jeg i Halden og feirer lillesøsteren min, Ingerid. Hun blir nemlig 10 år i dag og det må selvfølgelig markeres. Hun ble heldigvis veldig glad for gaven jeg hadde med fra oss. Rosa bomberjakke, Daniel Wellington klokke, armbånd fra Love Frogner og noe stæsj fra Victorias Secret. Ulrik er som sagt på jobb og storesøster er hjemme med sykt barn, så det ble bare Stella og meg som kom fra Oslo i dag. Det betyr jo bare mer kake til oss det.. Hehe!

Over til noe annet. Det var en del som mente at testen min i går ikke var positiv. Jeg fikk så mange kommentarer på at jeg hadde tolket resultatet feil at jeg tok kontakt med Make Sure. Poenget med Make Sure er jo at det er en norsk serie. Det vil si at man kan kontakte de dersom man lurer på noe med hensyn til testene og testing. Ps. Dette er ikke betalt reklame. Jeg vil bare at dere som følger meg i denne prøveperioden skal få god informasjon. Her er svaret jeg fikk:

Jeg skjønner godt at du blir usikker på eggløsningstesten når slike kommentarer dukker opp. Slik jeg forstår det har du brukt én test, og det er den du har bilde av i blogginnlegget. Da du så på den ca. 3-5 minutter etter at du dyppet den, var de to strekene like sterke. Det vil si, som du skriver, at eggløsningstesten er positiv. Men:
Likevel er det en god grunn til at det er mange tester i esken, og man bør teste flere dager for å finne sitt mønster. Hadde testen vært sterkere med gårsdagens urin, eller blir den sterkere i morgen? Det fine med strimmeltester er at man kan teste ofte. Først da ser man helheten, og blir kjent med sin unike syklus. For den er slett ikke lik hos alle kvinner.
En kvinne i fruktbar alder har normalt et LH-nivå under 14 mIU/ml når hun ikke har eggløsning. 12-36 timer før eggløsningen skjer øker dette nivået, men det øker ikke like mye for alle kvinner! Noen får kanskje 30 mIU/ml mens andre får 200 mIU/ml! Da blir det naturligvis også stor forskjell på strekene hver enkelt person får ved bruk av testene. Fordi:
Eggløsningstester er forskjellige- og har ulik sensitivitet. Det vanligste er at sensitiviteten på testene er mellom 20 og 40 mIU/ml. Jo lavere tall her, desto mer sensitiv er testen, altså det skal lavere mengde LH til for å få en positiv test. Make Sure eggløsningstest strimmel har sensitivitet på 25 mIU/ml. Dersom teststreken er like sterk som kontrollstreken 3-5 minutter etter den er dyppet i urin er konsentrasjonen av LH i din urin 25 mIU/ml. Bruker du tester med høyere sensitivitet ville nok teststreken vært sterkere enn kontrollstreken med samme urinprøve. Og på samme måte ville teststreken vært enda svakere sammenlignet med kontrollstreken på en test med lavere sensitivitet.
Kanskje bildet av testen din ble tatt etter at det hadde gått 5 minutter? Hvordan testen ser ut etter 5 minutter skal man ikke bry seg om. Mange liker å spare på testene og sammenligne dem fra dag til dag, men det gir ingen mening. Man skal KUN sammenligne teststrek med kontrollstrek på den SAMME testen. Aldri sammenligne streker tester imellom. Venter du lenger enn 5 minutter med å lese av resultatet kommer du utenfor referansetiden som er brukt under testing på laboratoriet i forbindelse med utviklingen av testene. Resultatet kan dermed ikke garanteres basert på det du da ser.
Prinsippet for en eggløsningstest er lik uansett hvordan testen er utformet. Du kan bruke de billigste billigtestene eller de dyreste digitaltestene. Svaret du får er det samme. Fordi inne i de dyreste digitale testene er det også en strimmel..
Jeg tok derfor ny test i dag og filmet det hele på Snapchat. Testen ble positiv i dag også. Jeg lurer nesten på om strekene var enda klarer og sterkere i dag enn igår? Sjekk ut snapchat storyen min da vel –> pilotfrue 
20 kommentarer
    1. Dette spørsmålet er ikke relevant til dette innlegget, men hva er din maksgrense på hvor lenge Stella er alene hjemme? 🙂

    2. Åh det er så gøy å følge deg nå i test perioden! Håper har en dyktig svømmer som overlever til å nå ett egg hos deg nå i disse dagene!! :))
      Foressten utrolig fint skjørt, hvor er det fra?

    3. Etter det svaret fra dem, virker den jo positiv nå? Uansett, nydelig antrekk 🙂 Men det er vel ikke ekte pels håper jeg? Kan ikke huske jeg har lest om hva du mener om ekte pels/industrien der. Men det kan du ha skrevet om lenge før jeg begynte å lese bloggen din Men håper du er imot ekte pels i forhold til dyrevern 🙂

    4. Hei! Da kan det hende du er gravid😊 Jeg hadde bare positive eggeløsningstestse så viste det seg at jeg var gravid. Eggløsningstester kan slå ut veldig tidlig på HCG hormonet😉 Lykke til❤️ Håper det stemmer for deg også!

    5. Lykke til med alt som skal skje fremover! 😀 Også må jeg bare spørre hvor skjørtet og toppen din er fra, herlige farger!

    6. Har ikke kommentert før.. men har fulgt med på deg leenge, og synes du virker såå positiv og glad i livet! Ble veldig glad når jeg leste at du fikk positiv el-test!! Har nettopp fått en nydelig liten gutt og det er noe jeg unner deg såå sykt mye!! Det er det beste som har skjedd i livet mitt. Jeg tror du blir en fantastisk mamma <3 håper virkelig dere får det til denne gangen!
      Prøv å ha sex hver dag, og ligg leenge i sengen (Evt. Med beina opp)! Vi hadde sex en søndag, tirsdagen etter var jeg hos gynekolog i han sa jeg hadde eggløsning! Da ble jeg gravid<33 klem<3

    7. Vet ikke om du har prøvd den, men i prøveperioden vår brukte jeg clearblue eggløsningstest og jeg synes den fungerte veldig bra. Det kom enkelt og greit en smiley hvis jeg hadde eggløsning. Ikke noen streker å sammenligne, rett og slett bare et ja eller nei. Synes det var enklere enn strips 🙂

    8. Du er skikkelig lat med å svare lesernes de siste 3-4 innleggene har du ikke besvart kommentarer. Du fortjener ikke en topp plassering! Du tar heller ikke inn negative kommentarer som ifht d- vitaminene du reklamerer for, virker som du vil at alle skal være enige med deg. Du er flink å kommentere når leserne skryter av utseende ditt. Pussig.. 😁

    9. Kan du plis svare på kommentaren dine?
      Hvor er pels jakken din kjøpt eksempel ?merke….
      Føler du aldri svarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg