JEG HAR HELDIGVIS EN FORDEL

Inneholder annonselenker og sponset behandling

Jeg har så vondt i skuldrene og nakken om dagen at jeg ikke vet riktig hvor jeg skal gjøre av meg. Det går fint de første timene på morgenen, men så fort jeg setter meg ned med mailer, kommentarer, bloggen og annen jobb, så kommer smertene. Jeg mistenker at det kommer av stress og bekymringer. Ikke stress som om at jeg har så forferdelig mye å gjøre. For det har jeg ikke. Jeg legger jo opp dagene mine selv. De består av akkurat passe mengde aktiviteter og gjøremål for meg og mitt liv. Dessuten går bloggen veldig bra for tiden. Jeg har ingenting å bekymre meg for verken økonomisk eller jobbmessig, så disse smertene må komme av noe annet.

Det er mange tanker i hodet mitt i disse dager. Selv om jeg er lettet og glad over å være i gang hos fertillitetsklinikken i Trondheim, så er jeg også redd. Veldig redd. Jeg er redd for at noe er galt med meg eller Ulrik. Men det er vel helt naturlig i den situasjonen vi er i akkurat nå. Derfor var det godt å få snakke med sykepleieren som jeg har vært i kontakt med tildigere i dag. Hun gjentok seg selv flere ganger ved å si at jeg har en STOR fordel fremover uavhengig av prøveresultater, og det er alderen min. Jeg er enda ung. Heldigvis. Om bare få dager får jeg svar på blodprøvene mine. Det er ganske stressende i seg selv, men også helt nødvendig. Jeg orker ikke å vente lenger med og eventuelt oppdage et problem. Dessuten ser jeg heller ikke poenget. For med dette som med alt annet som har med kropp og helse å gjøre: Jo tidligere problemene oppdages, jo bedre. 

Jeg er klar over at jeg setter meg selv i en veldig utsatt og sårbar posisjon ved å dele så mange detaljer om prøvingen. Men åpenheten gjør meg bare sterkere. Det er jeg sikker på. Bare ved å trykke “publiser” på dette lille innlegget gjør noe positivt med meg. Jeg blir mer og mer lettet og det har mye med dere snille leserne mine å gjøre. Takk igjen for at dere støtter meg gjennom dette. Det føles godt å være ærlig. Det føles godt å være åpen. Det føles godt at dere vet.

Over til noe helt annet.. Har dere lagt merke til hvor fin farge jeg har fått på neglene? En fantastisk burgunderfarge som jeg bare elsker, spesielt på denne årstiden. Jeg var hos @amandaflorentine rett før helgen og fikset de. Det er hun passer på at neglene mine er på stell, og det setter jeg enormt stor pris på. Amanda er skikkelig nøye og holder seg hele tide oppdatert på nye trender og farger. Dessuten er hun skikkelig nøye og det er viktig for meg ♥

Nei, nå blir det en liten tur på Sats. Jeg håper at det kan hjelpe litt på de stive skuldrene mine. Det ble nemlig ikke noe trening i går og i morgen tidlig reiser vi til Måløy, så en økt MÅ jeg bare får til denne uken. Vi kommer ikke hjem før søndag kveld, så det blir megatidlig helg på Ulrik og meg denne uken. Hehe! Neida, men han har som sagt fri i to uker og derfor må vi benytte oss godt av disse fridagene. Vi skal ha med oss Stella på tur, så da får vi beveget oss litt med henne i hvert fall. Det er jo kjempefine turmuligheter der!

Ellers har jeg også bestilt time til noe som visstnok skal hjelpe mot stress og ømme muskler. Men jeg vet for lite om “behandlingen” til å dele så mye mer om den akkurat nå. Derfor kommer jeg tilbake til dere etter at Ulrik og jeg har testet det ut. Jeg tror det er viktig for oss å finne en avslappende aktivitet som vi kan gjøre sammen fremover. Man vet jo aldri hvor lang og tung prosessen blir. Alt avhenger av det klinikken finner ut av fremover.

Treningstøyet er forresten fra Gymgrossisten. Med kodeord: “JULIANNEOCT16” får du 100 kroner i rabatt om du handler for minimum 400 kroner. Klikk deg inn HER og sjekk ut alle de freshe nyehtene da vel? Rabatten gjelder til og med 20. oktober!

18 kommentarer
    1. Visste du at ufrivillig barnløshet kan settes i sammenheng med vitaminmangel. Lider du av jernmangel, kan det også være problematisk å bli gravid og du kan lettere miste. Har du et lavt nivå av D-vitamin er det heller ikke så lett gravid.
      Et lavt D-vitamin nivå kan føre til manglende eggløsning og lave eggreserver. Hvis du har smurt deg med solkrem, så får du ikke i deg D-vitamin om sommeren. Vi som bor i solfattige land trenger D vitamin som kosttilskudd i alle måneder med R dvs fra september til april og hele året dersom du får en dårlig norsk sommer, er lite ute i solen eller bruker solkrem.

    2. Om du får smerter i skuldre og nakke spesielt ved nærarbeid kan det være lurt å ta en sjekk hos optikeren, kan faktisk hjelpe med en lesebrille i noen tilfeller 🙂 Men kan selvsagt også komme av stress og/eller arbeidsstilling ja, håper du finner ut av det 🙂

    3. Håper det løser seg for dere 🙂 Flott at du og dere er så åpne om hva dere går igjennom! Håper dere kan bli gravide, for selv om man har vært gravid tidligere så er det ingen garanti for at man kan bli det igjen. Krysser fingrene for dere, og at det plutselig er en liten på vei 🙂

    4. Vi er også i gang med behandling ved denne klinikken. Er litt av en påkjenning, men fy søren hvor deilig det er å få hjelp og vite hvor problemet ligger. Må selv gå til kiropraktor for å løsne opp i bekymringsspenningene i nakke og skulder. Masse lykke til!

    5. Sikker på at dere blir gravide snart🌺 Prøv å ikke tenke så mye på det så sitter den plutselig🌺

    6. Hei, gode deg!
      Har fulgt bloggen din en god stund nå, og har blitt fast leser. Du virker så god og herlig tvers gjennom! Jeg er så glad for at dere nå får den hjelpen dere trenger. Nå får dere snart svar på prøvene, og OM det er noe som er gale, så får dere den hjelpen dere kan for at babydrømmen skal gå i oppfyllelse. Jeg har hatt på følelsen av at dere kommer til å klare det uten hjelp, helt siden jeg begynte å lese bloggen din!💕 Så satser på at det er tilfellet!
      Har selv en sønn på litt over ett år, og prøver nå å få vårt andre barn. Det er så bra at noen endelig kan skrive om den tabubelagte perioden dere nå er inne i. Det er i alle fall godt for meg å klikke meg innom bloggen din og lese om andre som er i samme situasjon. Å få barn ikke en selvølge for alle. Krysser alt jeg har for at spiren sitter hos dere snart. Det fortjener dere virkelig.

    7. Ser på bloggen din at dere har gått steget og begynt hos en fertilitetsklinikk. Jeg tviler sterkt på at det er noe galt med dere, men det tar ofte litt tid å bli gravid første gangen. Hvis du tenker mye på dette, stresser kroppen din med dette. Underbevisstheten jobber hele tiden. Prøv å ikke tenke for mye på det. Bare kos dere og heller prøv gamlemetoden med å ligge litt etterpå med rumpa litt opp.
      Uansett, masse lykke til.

    8. Hei! Et lite tips til din vonde nakke og skuldre: Forsøk Naprapat Lars Antonsen hos Fredrikstad Rygg- og Leddsenter. Jeg har gått der med mine lignende problemer og er superfornøyd! Han er veldig flink 🙂

    9. May Anita, 24 år: Takk for tipset, May Anita! Jeg vet at jeg trenger lesebrille og arbeidsstillingen min er ofte ikke noe å skryte av. Mulig jeg må gjøre noe med begge deler snart.

      Ha en fin uke videre 🙂

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg