ET SOMMERBARN

Hei. Jeg har hatt vanskeligheter med å skrive noe som helst i dag. Ikke fordi jeg er lei meg eller noe. Jeg er i godt humør. Veldig godt humør. Men noen ganger får jeg bare litt skrivesperre og blir sittende med beina på bordet, surfende rundt på internett som i dag. Det er helt sykt hvor fort timene går bare av en liten tur på Facebook. Jeg tar meg ofte i og bli sittende i flere timer der jeg klikker meg inn på artikkel etter artikkel som folk deler. Det går så langt at jeg glemmer hva jeg egentlig satt meg ned for å gjøre, nemlig blogge..

Jeg fikk forresten disse 33 rosene av Ulrik i går kveld. Har jeg verdens beste mann eller har jeg verdens beste mann? Og nei, de ble ikke gitt med dårlig samvittighet, men god. Hehe! Tre av rosene var røde og det betyr at han elsker meg. Tommel opp for “å si det med roser”, som det heter. Det finnes ikke noe hyggeligere enn å få blomster på dager hvor man minst venter det. Et stort pluss i boka ♥

Men dere.. Nå er det bare en uke igjen til mensen. En uke igjen til graviditetstester og mye følelser på spill. En uke igjen til jeg får det svaret jeg venter på eller en uke igjen til enda en ny skuffelse. Forventningene bygger seg opp både hos meg, Ulrik og hos flere av dere lesere. Jeg pleier ikke å banne, men HERREGUD jeg ber om at mensen ikke dukker opp. Vær så snill og be med meg! Jeg er så klar. Jeg er så klar. Jeg er så klar!

Nå må det snart gå vår vei. Jeg klarer å vente mer, fordi jeg vet det er verdt det og fordi jeg vet at mange venter med meg. Men jeg begynner likevel å bli utålmodig. Det må da være lov når man ønsker seg noe så høyt som jeg gjør? Det går ikke en eneste dag uten at jeg tenker på mitt store ønske om en voksende mage. Senest på morgen i dag lå Ulrik og jeg i sengen og snakket om det første vi skal kjøpe til den lille, uavhengig om det blir jente eller gutt. Det er ikke bare jeg som “maser” om babydrømmen her hjemme. Ulrik er like engasjert og ivrig som meg. Vi gleder oss så mye til jeg blir gravid at vi snart sprekker begge to. Dersom vi finner ut at jeg er gravid nå i oktober så blir det et sommerbarn. Tenk så herlig da, dere. Sommeren 2017.. La det bli den beste sommeren noensinne for familien Nygård!


 

25 kommentarer
    1. Krysser fingrene for at spiren sitter denne gang 🙂
      Kommer du til å dele med en gang su får positiv test eller vente en stund?
      Er så spent på deres vegne <3
      Klem

    2. Håper det går deres vei snart, selv gikk det 2 og 1/2 før vi ble gravide. Nå har jeg begynt på uke 17, og føler meg kjempe heldig.
      Heier på dere 🙂

    3. Bare litt nysgjerrig på hvordan du regner dagene, du hadde ikke positiv EL-test den 27.09 skrev du. Ofte så skjer EL 12-36 timer etter positiv test. Personlig så når jeg får positiv test så tester jeg helt til den blir negativ igjen og da er dagen etter 1 dpo for meg, da får jeg mensen på 14 dpo. Nå vet jeg ikke når du fikk positiv test eller hvor lang lutealfase du har, men det er ikke dumt å sette seg litt inn i dette. Og apper stemmer ofte ikke, så kanskje mensen blir “forsinket” denne gangen også, men kanskje den ikke er forsinket, kanskje du bare regner feil?
      Mener ikke å fortelle deg at jeg vet bedre en deg, men det er mange som tar feil av dette. Du pleier aldri å svare meg uansett hvor mange gode råd jeg kommer med som langtidsprøver, men da har jeg nå sagt det 🙂

    4. Kjære Julianne, du blir bønnhørt. Klart jeg kan sende en liten bønn for deg. Det tror jeg på. Dere er verdens herligste par! Tvi-tvi!!!
      Klem fra Elisabeth 😉

    5. Krysser fingrene ❤️ Er ny leser på denne bloggen, og kan ikke skjønne at jeg ikke begynte å lese den tidligere 😅 Elsker å følge dere på veien til en graviditet og håper for deres skyld at det skjer nå 😚

    6. Heia. Gleder meg til å høre nyheten. Jeg elsker vinteren og julen,og når noen nevner barn, vil jeg ha barnet i desember. Skal Ulrik ha en egen spalte i bloggen? Kan dere også ha en video der dere begge svarer på spørsmål? Kan du også få han til å snappe mere, eller det gjelder dere begge ?❤️❤️Takk

    7. Anonym: Hei, du. Så hyggelig at du gleder deg på våre vegne! For min del er det like hyggelig å få barn hele året. Jeg håper bare at jeg blir gravid snart <3

      Angående spalten så er det ingenting som er bestemt. Men han kommer nok snart med et gjesteinnlegg 🙂

      I forhold til video så var det planen å lage en sli videoblogg en gang, men Ulrik trakk seg.. Vi får se om han blir med neste gang.

      Jeg skal be han snappe mer og prøve å bli flinkere selv også!

    8. Olivia: Hei, Olivia. Takk for rådet. Jeg har helt ærlig gått litt i surr de siste månedene pga uregelmessig mens/forsinket eggløsning. Men vanligvis følger jeg en app som har stemt for meg og det vet jeg fordi jeg tar eggløsningstester i tillegg 🙂

    9. Krysser fingrene for dere!! 🙂
      Har termin om 8 uker! Etter to års prøving satt spiren, så ikke gi dere 😀

    10. Krysser alle fingrane eg har! Dokke fortjener det! Har selv sommerbaby 2016 og blei gravid i okt❤️ Du har mye å gleda deg til:).

    11. jeg krysser fingrene med deg. vi prøver på nr 2, men det tar tid for oss også. Det er veldig frustrerende å vente og bli skuffet. For min del så sier jo alle at jeg burde være glad som har en og heller glede meg over det, men det er ganske følsomt alikevel. Jeg føler familien vår mangler en liten skapning til.
      jeg har 10 dager til testing. Håper på positive tester både hos dere og hos oss.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg