NÅR JEG GJØR ALT FOR Å DRA UT TIDEN

God kveld, snille dere! Siden sist har det gått i klesvask og rydding her hjemme, møte i Bogstadveien og en skikkelig opprydding i mailboksen Jeg har enda ikke klart å surre meg på trening, men det betyr ikke at jeg har tenkt til å skulke unna. Det er bare hyggelig å hilse på dere igjen før det blir for sent. Dessuten er jeg en ekspert på å dra ut tiden, spesielt når jeg egentlig ikke har sååå lyst til å trene. Det blir nesten som når et barn får beskjed om at det snart er leggetid. Det erfarte jeg i går da vi var på besøk hos niesene mine. Jeg har aldri sett noen spise så sakte. Hehe! Men jeg skal komme meg avgårde på trening altså. Jeg lover! Oppdaterer på Snapchat slik at dere kan være sikker på at jeg ikke sluntrer unna. Angrer allerede på at jeg skrev forrige setning..

Her er forresten en morsom spalte fra forrige uke. Jeg trodde den bare var i papirutgaven av Dagbladet, helt til jeg fikk tilsendt linken av Anne Gunn Halvorsen (spaltist) tidligere i dag. Mulig flere av dere allerede har lest spalten, men det skader vel ikke med litt linking til de av dere som ikke har lest den.

Senere i kveld skal jeg hente Ulrik på flytoget. Det er stort sett det jeg bruker bilen til for tiden. Kjøring til jobb og henting fra jobb. Jeg gleder meg uansett til å se han igjen. Vi har “bare” snakket sammen 5 ganger i dag. Hehe! 

Og ja.. Jeg har gått rundt med caps på hodet siden morgenen fordi jeg rett og slett ikke gidder å fikse håret i dag. I morgen blir det andre saker. Da skal jeg nemlig på besøk i VG-huset. Temaet for besøket kan dere sikkert tenke dere selv 🙂

Hm.. Noe mer jeg kan fortelle dere om tro? Nei, nå må jeg komme ut døren og ned på Sats. Dette innlegget er som sagt kun skrevet for å dra ut tiden. Haha! Vi skrives i morgen.

8 kommentarer
    1. Vet du hvorfor bloggen din tar hele internettet? Hver gang jeg går inn her detter alt annet ut, og det skjer ikke bare her hjemme, men andre steder også. Og det skjer ikke på andre blogger..

    2. Enig. Det tar veldig lang tid å komme seg inn på bloggen din i motsetning til andre blogger. Kan det være bildeoppløsningen som ikke er ment for nettside?

    3. Anonym: Nei, det vet jeg ikke? Ser det er en annen leser som har gitt meg samme tilbakemelding. Jeg skal som sagt undersøke det. Rart at det ikke er flere enn dere to som merker dette bare.. Men hvis det er noe jeg kan gjøre eller endre på så skal jeg finne ut av det 🙂

      Håper du vil fortsette å følge meg for det 🙂

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg