HELT OK Å SKEIE UT

Det ble ikke mer enn 3 glass på denne jenta i går, men jeg storkoste meg i flere timer og det føltes bra å senke skuldrene helt. Ulrik og jeg var nok noen av de første som dro fra eventet. Vi var begge trøtte og sultne så kvelden endte på Burger King, av alle steder. Hehe! Jeg hadde jo bestemt meg for å skeie ut og da hører Hamburger med. 

Kjolen jeg hadde på meg var som sagt fra Undorn. Det er samme merket som brudekjolen min og alle klærne vi hadde på oss under bryllupshelgen. På bildet til høyre ser dere selveste George Lazenby, agent 007 fra «On Her Majesty’s Secret Service». Dette bildet tok jeg av han på The Thief før vi dro videre til eventet på Vika kino. Jeg har aldri vært noe stort James Bond fan, men det var likevel gøy å møte han og høre den morsome historien om hvordan han lurte seg til rollen som James Bond. Han var nemlig ikke skuespiller, selv om han utga seg for å være det og løy om å ha spilt i store roller for å få denne rollen. En imponerende løgn, om det er lov å si det.. Bildet av Ulrik og meg er det eriksenfoto.no som tok på den røde løperen.

Nå skal jeg rydde og gjøre det fint her hjemme før helgen. I morgen kommer nemlig svigerforeldrene mine på besøk. Derfor er det ekstra viktig at ting er på plass. Men først vil jeg bare få ønske dere en god fredag videre og snaaart god helg. Vi blogges nok mer senere i dag!

18 kommentarer
    1. Hørtes ut som et artig arrangement det! Er selv veldig glad i James Bond. Kult at du møtte han og at han løy om å ha spilt i mange filmer for å få rollen, hehe 😀
      Absolutt helt lov å skeie ut i blant ja. Nødvendig også, spør du meg 😉

    2. åhh, så flott at du koste deg! Selvsagt skal man kunne slå ut håret, slappe av og kose seg 🙂 Ønsker deg en flott fredagskveld!

    3. Godt å se du slapper av litt:) ofte det det blir barn av! Vet ikke om du vil høre min historie eller ikke, men jeg slutter på p-piller i august i fjor, i september var jeg overbevist om at jeg var gravid. Hadde alle synptomer i verden og skuffelsen var stor når jeg skjønte jeg ikke var det. Glemte det litt av igjen da jeg Egenlig ikke ville bli gravid før etter jul. Men i oktober hadde jeg ingen symptomer og var så vidt jeg gadd å ta test.. Da var den positiv.. Så glem nesten hele greia, så krysser jeg fingre for at du blir gravid snart 🙂 jeg har troa!

    4. Det er så godt å høre at du har storkost deg med litt i glasset, det fortjener du virkelig:-) må bare si jeg syns du ser smashing ut i det siste, og spesielt de gangene du har hatt sideskill <3

    5. Så bra at du “skeier” ut litt! Jeg synes det er så moro å følge med på bloggen din nå, og håper at det blir positiv test snart 😊 Jeg tok min siste p-pille 5 mars og håper at det klaffer her også snart. Kan ihvertfall si at jeg kjenner meg veldig igjen i dine tanker rundt alt dette, og man blir fort utålmodig 😂

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg