NOK EN ROLIG HELG

Takk for alle spørsmålene dere har sendt inn. Jeg tenker å starte med å svare på en del av de i morgen. Det er derfor fortsatt mulig å sende inn spørsmål til spørsmålsrunden om dere enda ikke har gjort det i kommentarfeltet her ♥

Det har som dere skjønner vært nok en rolig helg for meg. Ulrik gikk ikke av jobb før i dag, så mens han har jobbet på dagen har jeg fikset ting hjemme, trent, vært på kaffedater med venninner og bare slappet av. Den uken som kommer nå blir det heldigvis litt mer action. Nå er jeg lei av å bare være hjemme og ta det med ro. Jeg kjenner at jeg trenger å finne på noe og ikke minst være mer sosial enn jeg har vært i det siste. Det er viktig å trives i egen selskap. Jeg gjør jo det, men et sted går grensen. Ellers ender jeg opp som en sær gammel dame.. Hehe!

Har dere forresten lest noen gode bøker i det siste? Eller har dere hørt om noen bra og gjerne nye bøker? Jeg har lyst til å lese litt denne høsten, men trenger noen boktips for å komme i gang..     

Mens jeg skriver til dere lukter det forresten helt nydelig fra kjøkkenet. Søndagsmidagen her i huset er nemlig snart klar. Det som serveres er indrefilet med stekte poteter, grønnsaker og rødvinsaus. Mmmm! Jeg tenker den skal inntas i sofaen sammen med en hyggelig film. Ønsker dere en herlig avslutning på helgen. Vi blogges mer i morgen. 

32 kommentarer
    1. Jeg har full forståelse for at bloggingen din er jobb for deg, men syns det er så rart at blogger tjener penger på å fortelle om hvor kjedelig dagen er for dem. Det må vel ikke være så gøy å dele det eller skrive om noe så kjedelig.
      Jeg syns fotballfrue er mye flinkere enn deg til å finne på ting, og hun har tross alt to unger snart.
      Syns du bør komme deg opp av sofaen og gjøre noe med livet ditt. Utforsk mer og opplev mer. Og nyt!

    2. Jeg vil på det sterkeste anbefale ”Camilla fra Rosendal” av Kate Helen Simonsen. Det er vel og merke en serie (14-15 bøker er kommet ut hittil). Bøkene som er gitt ut får du tak i på nettet, så vist du får tak i alle de så har du litt å lese på.
      Kort om serien da: Camilla er ei jente i tidlig 20-årene og bor i Rosendal som ligger ytterst i Hardangerfjorden. Handlingen er lagt til på slutten av 1800-tallet. Dette er sånn typisk klisje serie med kjærlighet og drama, ikke bare for Camilla selv men også folk rundt henne 🙂

    3. Jeg anbefaler boka “Vi var løgnere” på det sterkeste(jeg leste den på engelsk- We Were Liars)!
      Boka er egentlig skrevet for ungdom, men jeg vil si at den passer for voksne også. Jeg er selv 16 og elsket den, men fikk den anbefalt av en 40 år gammel dame som sa det var den beste boka hun noen gang hadde lest.
      Boka har ei tenåringsjente som hovedperson. Hun drar hver sommer på familieferie til øya de eier (de er styrtrike). Det er tilsynelatende et ferieparadis uten like. Men hun sliter med hukommelsesproblemer, og husker ingenting fra sommeren for to år siden. Det eneste hun vet er at alle andre vet hva som hendte, men de vil ikke si det til henne. Og at hendelsen endte også i at hun fikk alvorlige psykiske problemer. Boka er utrolig spennende, og ender med et plot-twist som er så sinnsykt at jeg ikke visste hvor jeg skulle gjøre av meg da jeg leste. Aldri før har en bok fått meg til å føle så mye.

    4. Av de bøkene jeg har lest hittil i år, anbefaler jeg:
      Anthony Doerr – Alt lyset vi ikke ser (fin bok der handlingen er lagt til 2.verdenskrig. Det er to parallellhistorier, i den ene følger man en blind fransk jente og i den andre en tysk gutt)
      Marlen Suyapa Bodden – Bryllupsgaven (fra slavetiden i Sørstatene i USA)
      Om du har lyst å lese krim, anbefaler jeg bøkene til Jussi Adler-Olsen og Deon Meyer
      Skriv gjerne et innlegg om bøkene du leser! 🙂

    5. jeg anbefaler “Jeg er pilgrim”. det er flere historier som er knyttet sammen:) den er veldig spennende

    6. Anonym: Ehh.. Fordi den ikke er ferdig ennå. Jeg lar da leserne mine få et par dager på å stille spørsmål. Det er jo ikke sikkert at alle har sett spørsmålsrunden en gang, siden det har vært helg.

    7. Hvis du liker spenningsbøker/thrillere anbefaler jeg “the kind worth killing” på det sterkeste! Utrolig spennende, skikkelig pageturner 🙂

    8. Begge bøkene i calendar girl serien😊 du har sikkert hørt om de, lettleste og greie😊
      Ellers vil jeg bare si att du har en veldig fin blogg og virker som en kjempe fin person❤ Ulrik også da😉

    9. A: Jeg har som de fleste vet lest den første. Skrev jo om den her på bloggen i mai 🙂

      Men bok nummer to har jeg ikke fått lest ennå..

      Tusen takk for det. Utrolig hyggelig å høre <3

    10. Om du liker krim anbefaler jeg Jørgen Jæger med Monster! Akkuratt lest den ferdig på 2 kvelder da den var alt for spennende og umulig å legge fra seg! 🙂

    11. “Jeg er pilegrim” er utrolig spennende, holder faktisk på å lese den selv 🙂 Bedre skrivekunst skal man lete lenge etter! 🙂

    12. Jeg likte Maestra veldig godt, enkel å lese og veldig spennende! 🙂 I tillegg liker jeg svart humor så Kollektivt Selvmord er ganske morsom, hehe

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg