ET SMIL TIL DEG SOM LESER

Hei, dere! Beklager sen lyd fra meg i dag. Det har gått i et helt siden morgen. Som dere sikkert ser så har jeg klippet meg, noe jeg er veldig fornøyd med. Kort hår, langt hår, kort hår.. Jeg får aldri bestemt meg, men det er jo bare gøy å variere da. Kjenner jeg meg rett så går det ikke lenge før jeg har langt hår igjen. 

Det er det selvfølgelig snilleste Maria på Head frisør i Hegdehausveien som har klippet håret mitt (sponset). Tålmodig frøken. Etter frisørtimen var jeg i to møter på Smestad med mulige samarbeidpartnere, i en lunsjdate med en venninne/kollega på Frogner, ute på en liten joggetur/powerwalk og til sist i et telefonintervju med en spaltist i Dagbladet. Jeg vet ikke når saken kommer ut ennå, men gir dere beskjed som vanlig. 

Nå er det middag med jentene hos Pia. Jeg gleder meg skikkelig til å se alle igjen og ikke minst til taco. Mmmm! Mangen min rumler høyt her jeg sitter og skriver. Jeg vet ikke med dere, men jeg blir aldri lei av taco og spiser det gjerne flere dager på rad om jeg får. Hehe! Ulrik blir ofte litt lei av det, så derfor digger jeg å bli invitert på taco hos andre. Mer om mine matvaner og tips til kosthold i prøveperioden kommer forresten på bloggen i morgen. Jeg er ingen ekspert på området, men jeg har fått tak i en herlig jente som kan veldig mye om dette og som har tilbudt seg et lite gjesteinnlegg. Forhåpentligvis er det flere enn meg som kan lære litt av denne jenta, spesielt andre som også prøver å få barn. 

Jeg hadde egentlig planer om et helt annet innlegg for i dag, men det får jeg spare til i kveld eller en annen dag. Vi får se hvor sent jeg kommer hjem.. Ha en fortsatt fin onsdag, du som leser. Jeg setter stor pris på at du klikker deg inn her hver eneste dag. Det er virkelig noe å smile av <3 

30 kommentarer

Siste innlegg