EN FAMILIE PÅ 5

Nå står jeg her i stuen og tripper. Jeg venter nemlig på Ulrik og våre tre nieser. Her blir det fullt hus resten av dagen og morgendagen. One big happy family! Er det ikke det man kaller det? Ulrik og jeg får i hvert fall øvd oss litt på foreldrerollen i en familie på 5. Hehe! Det begynte med at vi inviterte alle tre med på Tusenfryd, som er en tradisjon vi startet før skolestart i fjor. Men så ble ble det plutselig overnatting og en ekstra dag etter jentenes ønske. Det er ikke noe som er hyggeligere enn at niesene våre ønsker å tilbringe tid med onkel og tante. Jeg gleder meg skikkelig til disse to dagene og det vet jeg at Ulrik gjør også. Bare han får slappet av litt etter jobb først..

I kveld gjør vi derfor alvor av utrykket “lillelørdag” og lar småjentene bestemme mat, drikke og dessert. Det blir en interessant tur på butikken, tenker jeg. Videre i dag blir det nok endel bading i jacuzzien, spill, film og kos. I morgen er det Tusefryd, derfor krysser jeg alt jeg har for opphold og sol. Jeg har vært på Tusenfryd en gang tidligere i regnevær og det lovte jeg meg selv at jeg aldri skulle utsette meg for igjen. Solen skinner faktisk inn vinduet nå og sist jeg sjekket (tør ikke sjekke igjen) så var det meldt bra vær i morgen også. Tvi tvi!

Jeg har forresten blitt utrolig glad i jumpsuiter for tiden, og denne i olastoff fra Esprit er en av mine favoritter. Det var meningen at jeg skulle linke til der hvor jeg kjøpte jumpsuiten, men nå er den dessverre utsolgt.. Jaja! Ønsker dere en forsatt fin onsdag. Jeg skal prøve å stikke innom en liten tur til senere <3 

9 kommentarer

Siste innlegg