EN MAGISK TORSDAG

Hei, dere! Jeg lo av lillegutt som muligens har falt ut av sine hverdagsrutiner og her sitter jeg selv i solen og later som om jeg har sommerferie. Hva skjedde meg alt jeg skulle gjøre i dag? Det ble utsatt til.. I natt. Ja, for jeg har en del å gjøre før helgen og siden jeg reiser til Stockholm i morgen formiddag begynner jeg å få en smule dårlig tid. Men denne dagen har vært helt magisk. Sove får jeg gjøre en annen natt.. Hehe! Vi har som dere ser vært ute med båten, spist reker og bare kost oss sammen. Ulrik og jeg. De nygifte på tur. Ja, for vi er jo fortsatt nygifte, forelsket og har det veldig bra. Jeg har fått noen bekymringsmeldinger de siste dagene fordi Ulrik valgte å være hjemme, mens jeg var i Fredrikstad. Ta det helt med ro. Vi er to voksne mennesker som er vant til å være fra hverandre. Men vi trives såklart aller best sammen, som i dag. De “ryktene” som tydeligvis går om at vi ikke har det så bra kan dere bare kaste ut av vinduet. Her går nemlig alt helt strålende 

I morgen reiser jeg som sagt til Stockholm. Jeg skal besøke en god venninne i helgen som bor der fast. Ida, heter hun. En herlig jente som jeg opprinnelig kjenner fra Oslo. Jeg har bare vært i Stockholm et par ganger før, så det blir gøy å oppleve den fine byen sammen med en som faktisk kjenner den godt.

Ønsker dere en fin kveld! Min blir lang og jeg kommer til å drukne i kaffe, men det er det verdt etter en nydelig dag i solen med min kjære..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

14 kommentarer

Siste innlegg