TAKK FOR EN FLOTT FEIRING

Hei, dere! Det ble ikke tid til mer blogging i går, men det tyder vel bare på en vellykket feiring. Jeg storkoste meg sammen med jentene hele dagen. Dette er faktisk de jentene som jeg var på russebuss med i 2009. En stor rosa russebuss.. Hehe! “Bombe at den var rosa”, tenkte du sikkert nå. “Høylytt” var dekknavnet vårt og “Hurra” var navnet på bussen vår. Jeg blir litt småflau over hvor seriøst vi tok dette, men bortsett fra det så er jeg stolt over alt vi fikk til sammen. For en tid. Jeg klarer ikke slutte å smile når jeg tenker på de ukene vi rullet rundt med denne russebussen. Det var verdt hver eneste krone og hver eneste dugnadstime..

Det er rart hvor mye som har skjedd siden det. Ikke verst at vi fortsatt holder sammen? Vi ble flere enn dette utover dagen, men manglet noen som feiret i Fredrikstad og noen som studerer/jobber i utlandet. Ulrik var desverre bare med i noen få timer, da han skulle fly tur-retur Paris. Derfor ble det kun eplejuice på han i går.. Jeg merker i dag at jeg skulle tatt litt mer av den eplejuicen selv, eller mer vann kanskje. Hehe! Sånn kan det gå.

Nå skal jeg snart sette i gang med ryddingen her hjemme. Det ser mildt sagt ikke ut. Jeg ville bare si hei og takke for i går 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

15 kommentarer

Siste innlegg