NEW IN!

Annonse

Hei, dere! For en fin dag det har vært i hovedstaden! Det finnes ikke noe hyggeligere enn å stå opp og pynte seg når solen skinner. Jeg benyttet anledningen til å lufte min nye Daniel Wellington klokke på årets første båttur. Den passet så godt sammen med dagens antrekk. Er dere ikke enige? Jeg er veldig glad i kombinasjonen brunt og sølv/grått sammen, derfor valgte jeg denne klokken til meg selv. Dessuten var den jo utrolig fresh sammen med gult 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ulrik er også glad i sølv detaljer/hvitt gull og har jo en veldig fin klokke fra før av som han bruker daglig, men i og med at han fikk muligheten til å ønske seg en klokke av meg fra Daniel Wellington så valgte han denne klokken for å variere. Jeg synes at han kledde den veldig godt!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det som er fint med klokkene fra Daniel Wellington er at prisene er forsvarlige, i tillegg til at klokkene ser bra ut og er av god kvalitet. Du kan dermed unne deg å variere litt i farger og stiler med disse klokkene. Det er fint for Ulrik og meg som liker å å ha litt å velge i..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Daniel Wellington tilbyr forresten “Free worldwide shipping”. Det er jo en stor fordel for deg som leser dette innlegget og vurderer å investere i en ny klokke eller kanskje fler? I tillegg får du 15 %  rabatt på alle produktene fra Daniel Wellington til og med 15. juni med rabattkoden “PILOTFRUE” 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Bare hyggelig 

19 kommentarer
    1. Nydelige klokker, har selv én med roségull og brun rem. Bare synd at man må betale så mye i toll. Bestilte en klokke før jul etter jeg så et blogginnlegg hos én av de største bloggerne. Uten å nevne navn, hevdet denne bloggeren i kommentarfeltet at man ikke toller på varen. Dette stemte ikke, og jeg synes det er viktig å informere om dette. 500 i toll høyner prisen betraktelig!
      Ha en fin dag 🙂

    2. Utrolig fin klokke, vakre deg! Vurderer å bestille en selv, har siklet etter disse en stund 😉 Må man betale toll/kommer toll i tillegg? Klem <3

    3. Hei!
      Fine klokker:) kjøpte gjennom samme tilbudet selv fra en annen blogger og dette “tilbudet” koster deg ca 500 i toll… Enig i den personen over om at dere bloggere som reklamerer for dette selskapet bør merke det i innlegget. Jeg fikk meg hvertfall en kjip overraskelse siden det ikke blir nevnt noe sted, og 15% rabatt hjelper ikke så mye da. Ha en god dag!:)

    4. Er ikke de litt Harry for deg. Lar du deg virkelig kjøpe av billigklokker? Trodde du hadde litt mer stil

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg