VEIEN TIL MIN NYE GARDEROBE

Som dere har fått med dere så har jeg solgt ut store deler av garderoben min. Jeg tror jeg hadde sirka 10 plagg igjen av min gamle garderobe etter utsalget på bloppisen og her på bloggen. Da snakker vi med ytterjakker til og med, så nå er jeg som dere skjønner i gang med å fylle den opp igjen. Men denne gang med plagg som skal vare. Jeg er lei av bomkjøp og typiske sesongplagg. Nå ønsker jeg meg en garderobe som kan leve med meg i lang tid 

Jeg har lenge drømt om å investere i litt ekstra flotte basisplagg, som den lille sorte kjolen, et skjørt som kan brukes til hverdag og fest, en sort bukse med samme funksjon som skjørtet, en topp som jeg kan veksle med å bruke til skjørt og bukser, en bluse med samme funksjon som toppen, en beige dressbukse og en penjakke som jeg kan bruke når jeg skal være litt ekstra fin i hverdagen eller til fest. Derfor avtalte jeg et møte med herlige Kathrine Nørgård på bursdagen min for å sette i gang med denne prosessen..


Kathrine holder til i et nydelig lokale i Frognerveien 13 og på Kløverhuset i Bergen. Jeg tok turen innom lokalene hennes her i Oslo for å fortelle henne om mine planer og budsjett for min nye garderobe og spurte om hun hadde tid og lyst til å hjelpe meg. Det var ikke tilfeldig at jeg tok kontakt med nettopp denne damen. Jeg har kjent Kathrine i flere år og liker designet hennes veldig godt. Som mange fikk med seg var det også Kathrine som lagde både kjolen til mamma og svigermor i forkant av bryllupet. For dere som ikke fikk med dere disse kjolene og er nyskjerrige på hvordan de ser ut kan se de på bryllupsvideoen her. I og med at det har vært litt bryllupssnakk også tidligere i dag, så passet det jo bra å dra frem denne fantastiske videoen en gang til..  

Men tilbake til garderoben min. Etter et par timer med en lang og god samtale, prøving av klær og mange gode råd fra Kathrine, så endte jeg opp med 7 nye plagg som jeg gleder meg til å vise dere på. Det kommer til å bli mye antrekksbilder her på bloggen fremover. Jeg har fått inntrykk av at det er etterlengtet av mange. Alle klærne jeg prøvde finner du forresten her. Hvilke plagg jeg valgte ser du et glimt av på bildene under:





“samarbeidet” mellom Kathrine og meg er ikke noe mer enn en service som hun tilbyr alle kundene sine. Klærne er altså ikke sponset. Jeg synes bare det er gøy å ta dere med på hele reisen, “veien til min nye garderobe”. Dere har jo vært med fra starten av med bloppisen, så jeg føler at jeg skylder dere såpass. Nå er jo bare det morsomste igjen, nemlig shoppingen!


Kathrine driver ikke bare en vanlig klesbutikk og hun er heller ikke en slik masete butikkansatt som jeg vanligvis får hetta av. Kathrine er genuint interessert i å tilpasse hvert enkelt plagg til den personen hun “jobber” med. Jeg vil anbefale å booke tid med henne dersom du vil få råd til din egen garderobe. Men dette planlegger jeg å fortelle mer om senere da jeg skal vise dere enda mer av dette besøket 


Photos: Marian Jade

@marianjade

 “Whoever said that money doesnt buy happiness didnt know where to shop” – Blair Waldorf

13 kommentarer
    1. Hei. Nå må jeg komentere.
      Har fulgt deg en liten stund nå,og i starten så var det spennende og koselig å fölge deg. Men nå er det ganske så kjedelig. Nesten ingen innlegg og om det kommer noen så er det om dine klär. Hvor mange ganger skal vi lese om at du skal pakke ned klär og selge osv?
      Og jeg venter fortsatt på en video blogg med dere begge.
      Dette er ingen kritikk,men bare et lite tips. Ha en god dag videre.

    2. Hilde: Hei, Hilde. Det har vært en liten prosess med å fonye garderoben min som jeg ennå ikke er helt ferdig med. Mange synes det har vært gøy å følge med, mens noen (som deg) synes ikke det. Det er umulig å tilfredsstille alle til enhver tid. Jeg skriver om det som skjer i livet mitt og prøver å variere så godt jeg kan.

      Videobloggen med oss begge har blitt utsatt på ubestemt tid av diverse grunner. Jeg beklager det, men det går ikke alltid slik jeg ønsker og planlegger.

      Kom gjerne med andre forslag til hva du ønsker å lese mer om 🙂

      Ønsker deg en fin uke!

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg