MITT ANDRE HJEM

Sponset behandling 

Både i går og i dag har jeg vært hos min faste frisør, Maria på Head i Hegdehausveien. Mitt andre hjem. Hehe! Det føles nesten sånn de dagene jeg virkelig må “pusse” meg opp fra topp til tå igjen, som jeg har gjort nå. Maria fikser både hår, bryn og vipper for meg og hun er perfeksjonist til fingerspissene, så jeg blir alltid like fornøyd etter noen timer i stolen hos henne 

I går tok vi ut extensionet mitt, klippet og farget mitt eget hår og satt i nytt extension. Her ser dere et bilde som ble tatt etter farge og uten extension. Vi gikk for en kaldere farge denne gang enn hva jeg er vant til. Jeg pleier jo å være mer gyllen i håret, men nå var jeg klar for en forandring. Ble det ikke fint? Jeg er i hvert fall storfornøyd!

Her er et bilde etter farge og styling med extension. Extensionet er forresten i farge #613 fra Luxushair. I og med at det er såpass mange som har gitt meg komplimenter for “det korte” håret, så valgte jeg å klippe extensionet. Det kan tenkes at jeg ønsker meg litt lengre hår i sommer, men akkurat nå trives jeg best med denne lengden. 

Dere ser hårfargen enda bedre på bildene fra i dag. Jeg føler den passet meg skikkelig godt. Her er også bryn og vipper fikset, så da var “oppussingen” av Fru Nygård ferdig for denne gang..

Nå skal jeg sende mannen avgårde på jobb og sette meg ned med noen småprosjekter her hjemme.. Ulrik skal være borte i hele tre dager. Det vil si at jeg får god tid til dere. Vi snakkes mer senere!

4 kommentarer
    1. Kjempe fint, flott farge, du kler godt den.
      Du har også veldig flott hud hvilken produkter bruker du i ansiktet,noen tips? 😄

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg