TOMMEL OPP FOR ADAMS MATKASSE

I samarbeid med Adams Matkasse

Denne uken har Ulrik og jeg testet Adams Matkasse. Vi har begge hatt lyst til å prøve denne tjenesten lenge, da middagene våre ofte går i de samme rettene uke etter uke.. Jeg synes det er utrolig vanskelig å komme på noe nytt og spennende, som samtidig er sunt og godt til middag hver eneste dag. Dere aner ikke hvor mange ganger jeg står og klør meg i hodet på matvarebutikken. Er det noen gang Ulrik og jeg faktisk “krangler”, så handler det om hvem av oss som skal finne på hva vi skal spise til middag. Teit, men sant. Hehe! Vi er også de to som gjerne handler hver dag og ofte flere ganger om dagen. Det tar utrolig mye tid av hverdagen vår, vi kaster mye mat og bruker unødvendig mye penger på disse handleturene. Etter en uke med “Sunn & Lett-kassen” er jeg helt frelst av hele konseptet og det er Ulrik også. I og med at det ikke er noen form for bindingstid på Adams Matkasse så har vi bestemt oss for å fortsette med dette en stund fremover 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det er 6 forskjellige kasser som du kan velge mellom. På bildet over ser dere innholdet i ukens “Sunn & Lett kasse”. Denne kassen passet perfekt nå etter to uker på bryllupsreise hvor vi har kost oss i overkant mye. Jeg føler at “Adam” har hjulpet oss i gang med hverdagen igjen og det kjennes veldig bra.

På noen av kassene kan du velge hvor mange middager du ønsker og hvor mange personer dere er i familien. Kassen vi har hatt denne uken var beregnet for 2 personer og inneholdt 5 middager. Jeg er sikker på at Adams Matkasse passer like godt til en storfamilie, som vår lille “familie” på to. I tillegg til kassen med mat bestilte vi også Fruktkassen. Jeg ELSKER frukt og ved å hele tiden ha et godt utvalg av frukt i kjøleskapet spiser jeg automatisk sunnere.

Begge kassene ble levert på det tidspunktet som lovet og alle matvarene var freshe. Det var ingen dårlige grønnsaker eller noe mat som hadde blitt ødelagt under fraktingen. De matvarene som trengte det var pakket inn med is, så det hadde ikke gjort noe om jeg ble forsinket og kassen måtte stå utenfor huset i noen timer. Det er jo greit å vite for dere som har en ellers stressende hverdag med nok av andre klokkeslett å forholde seg til..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pannestekt skrei med frisk eplesaus og grønnsaker: Dette var dagens middag og helt seriøst den beste søndagsmiddagen jeg noen gang har laget (Ulrik nikker). Sausen var bare helt fantastisk god! Jeg er ikke kjent for å være en mester på kjøkkenet, men med oppskrifthefte fra Adams Matkasse klarer til og med jeg å imponere. For første gang kan jeg si at jeg har kost meg med å lage mat. Det er jo et stort pluss! 

Jeg startet med å koke poteter og skjære opp grønnsakene. Deretter begynte jeg på sausen, som bestod av finhakket løk stekt i smør, eplejuice og lett creme fraiche. Fisken stekte jeg i pannen til den fikk en nøttebrun farge på middels/høy varme med litt olje og smør. Resultatet ble så bra at jeg bare må lage det igjen til mamma eller noen andre som jeg liker å imponere. Hehe! 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Chili con carne: Denne retten ble laget på fredag kveld. Jeg serverte den til storesøster og hennes sønn på snart 2 år. Retten var i utgangspunktet ganske sterk, men det var ikke noe problem for lillegutt. Han spiste og så fornøyd ut. Det kan dere tro var hyggelig for tante Julianne.

Jeg trodde egentlig ikke at jeg var så glad i denne retten, men det smakte overraskende godt, spesielt med kalkun som vist på bildene under. Det tok litt tid å lage  alt sammen, men her også var oppskriften så enkel å følge at jeg koste meg på kjøkkenet. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

Har du lyst til å teste Adams Matkasse? Jeg er så heldig at jeg får lov til å gi dere leserne mine et godt tilbud: Du får 50% på favorittkassen eller 25% rabatt på de andre kassene. I tillegg til dette får du med en gratis fruktkasse, som du kan bruke i smoothier, til fruktsalat eller bare gomle i deg når du blir lysten på noe friskt og godt i løpet av uken. 

For å bruke rabatten, går du inn på Adams Matkasse HER og bruke rabattkoden TAKKPILOTFRUE når du bestiller. Jeg anbefaler å hive dere på dette tilbudet. Jeg gir i hvertfall tommel opp for denne geniale tjenesten  

7 kommentarer
    1. Kan du ikke vise flere bilder av huset deres? Er så nysgjerrig på å se hvordan dere har det:) Liker forresten godt bloggen din.

    2. Julie: Jo, det er klart jeg kan. Jeg føler jo at dere er dritt lei av å se bilder fra huset mitt. Derfor er det hyggelig at du etterlyser akkurat det og veldig gøy at du liker bloggen 🙂 🙂

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg