STARSTRUCK

Billetten var sponset

Hei, dere! Det ble ikke tid til flere oppdateringer her inne i går, men jeg var jo ganske aktiv på Snapchat, så de som ville fikk likevel følge meg både på sminkekurset og på fest. Hehe! 

Jeg var så heldig at jeg fikk en billett av Face Modell & Management til makeupkurs med selveste Mario Dedivanovic og må innrømme at jeg ble rimelig starstruck da jeg møtte han. Det var utrolig lærerikt og fascinerende å følge med når han sminket modellen til Face på scenen og stemningen i salen var helt magisk. Jeg ser at Jon Lundemoen (min kollega i Side 2) har lagt ut et innlegg fra kurset med flere gode bilder av modellen. Jon er som mange vet en dyktig makeupartist selv, så jeg anbefaler å lese hva han skriver om contouring. Innlegget finner dere her.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå skal jeg jobbe videre med et annet innlegg som kommer senere i dag, hvor jeg skal fortelle om noe genialt som Ulrik og jeg har testet ut denne uken.. Vi snakkes mer etterpå 

4 kommentarer
    1. Du definerer hvem du er ut fra hva din mann har oppnådd og hva han jobber med (jfr “pilotfrue”). Yrket ditt er å blogge om kropp, sminke, hår og negler. Er dette noe du er tilfreds med eller ønsker du å få noe mer ut av livet ditt?

    2. Julianne! Du skal ha kred for at du publiserer alle kommentarer, også de som er kritiske til deg. Jeg mener ikke å såre deg med det jeg skriver, men jeg vil ha deg til å reflektete over det du driver med og hvilken påvirkningskraft utseendetyranniet har fått på unge jenter. Og du er ikke alene om det altså. Jeg er bekymret for hvilken vei utviklingen går. Jeg hadde ikke visst om bloggen din hvis ikke det var for reportasjen i Fredriksstad Blad. Jeg ønsker deg alt godt.

    3. Jeg skjønner Evita`s bekymring for utviklingen, og synes enkelte bloggere kunne tenkt litt mer på hva slags signaler de sender ut. Samtidig er det viktig å huske på at disse bloggerne er utsatt for det samme presset og rett og slett er litt miljøskadet…
      Når det er sagt så synes jeg at du Julianne har en balanse i det stoffet du presenterer, og det er også noen ting jeg virkelig synes du fortjener skryt for: Du legger ofte ut litt hverdagslige bilder uten full make-up, og du er ikke redd for å si hva du mener om ting.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg