ANOTHER DAY IN PARADISE

Hei, alle sammen! Det ble ingen utgang i går på herr og fru Nygård. Sengen og hverandre fristet mest, så vi tar festen igjen i dag. Hehe! Det er det som er så deilig med å være på ferie. Ingenting haster og ingenting er et must. Man skal bare nyte tiden og gjøre det man får lyst til akkurat der og da uten å tenke på verken tid eller sted. Slik lever nå i hvertfall vi på bryllupsreise..

Jeg har sett at flere kommenterer maten vi spiser her nede. Jeg er som sagt veldig glad i thaimat og har prøvd masse nye og sterke smaker. Det er ikke alt vi tar bilder av, spesielt ikke etter klokken 18 når solen går ned. Da blir problemet med lys det samme som hjemme i Norge. Grunnen til at dere har sette endel sushi og pizza er gjerne fordi dette er enkel mat å nyte på dagtid. Dersom jeg skulle prøve meg på en skikkelig spicy rett i solen, så tror jeg at jeg hadde svimet av fordi det er så SYKT varmt her (vanskelig å forestille seg for dere i Norge kanskje). Men i dag bestilte jeg en morsom variant av fried rice som var utrolig god. Dere ser den på bildene under.

Dere må forresten gå inn og følge mrulriknygaard på Snapchat! Han snapper veldig masse av meg som jeg ikke en gang får med meg. Tipper det er gøy for dere som følger denne bloggen å se meg fra en annen og helt usensurert vinkel. Dessuten er han mye flinkere enn meg til å filme og snakke på videoene som legges ut. Jeg må bare se å lære! 

I morgen blir det siste dag på stranden for denne gang. Søndag har vi bestilt en herlig to timers spa pakke til hver, som kalles “Pre flight” før avreise. Nå gjelder det å nyte hvert minutt som er igjen av denne reisen. Vi skal heldigvis ut og reise mer i år, men selve bryllupsreisen er jo bare en gang i livet 


OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

Ønsker dere en super helg!

7 kommentarer
    1. Phuket er så fint! Kos dere masse de siste dagene i solen!
      Men jeg lurer på hvorfor dere begge bruker dyre klokker på stranden? Jeg hadde vært redd for at klokken skulle bli slitt eller ødelagt av sand og saltvann.

    2. Den risen så veldig god ut! Elsker stekt ris med ananas! Skjønner godt den med at du heller vil ha noe lett å spise på stranda, hvertfall når det er så varmt! Jeg synes det har vært gøy å følge deg på snapchat på turen din 🙂 Håper dere koser dere masse på resten av turen 😀

    3. Det ser helt herlig ut! Håper dere koser dere masse. Vi skal også på bryllupsreise til Thailand, men det er ikke før om et halvt år. Nyt dagene og nyt hverandre!

    4. Så herlig! Har ikke fått øynene opp før Thailand før etter jeg har fulgt med på snap. Kjempe misunnelig😄 kos dere videre!

    5. Har du lagt merke til at du bruker iallefall 1/3 av alle innlegg på å reklamere for snapchat? Alle har fått med seg at du vil leserne skal følge dere 🙂

    6. Lene: Det kommer noen hundre nye følgere hver gang jeg skirver det, så tydeligvis ikke alle som har fått det med seg 😛

      Men sorry for masingen!

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg