ENDELIG KAN JEG VÆRE MEG SELV IGJEN

Dette innlegget blir litt apropos ingenting.. For jeg som ikke en gang har vært i nærheten av det harde opplegget som bikinifitness jentene utsetter seg for er dritt lei av både torsk og brokkoli bare etter å ha hørt snakk om det i tre dager.. Hehe! Når det er sagt så er jeg veldig glad for at jeg har fått muligheten til å belyse en idrett som jeg fortsatt mener det foregår mye riv ruskende galt i. Jeg håper virkelig at noen som har mer makt enn meg og ikke minst mer kunnskap enn meg innen denne sporten kan ta dette videre.

Nå er fredag og snart helg. Jeg er superklar for å tilbringe denne helgen med mine herlige venninner. På morgen i dag sendte jeg Ulrik avgårde. Han er på vei til Litauen i utdrikningslag med en gira guttegjeng. Det var gøy å overraske Ulrik. Han hadde vel begynt å skjønne at noe skulle skje helt til vi klarte å lure han trill rundt i siste liten. Etter god hjelp av en venninne som jobber i Norwegian fikk jeg han til å selge fridagen sin. Ulrik trodde altså at han skulle på jobb og stod derfor klar i uniform når guttene kom. Dere skulle sett hvor forvirret han ble! Det er noe av det morsomste jeg har vært med på. 

Ulrik har spurt og gravd etter svar hos meg anngående dette utdrikningslaget i flere uker. Jeg har kommet med den ene dårlige løgnen etter den andre. Det er så forferdelig å juge, spesielt til de aller nærmeste som man omgås mye. Men nå er det endelig over. Noe pokerfjes er jeg ikke født med, men på morgen i dag var jeg verdens beste skuespiller. Faktisk så god at Ulrik sa: “Deg vil jeg ha med meg når jeg skal rane en bank”. Haha! 

Jeg tipper det blir gøy å følge han på snapchat denne helgen (mrulriknygaard). Snart er det min tur. Jeg aner ikke når det blir, men jeg gleder meg veldig!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Min lille “valk” på siden tyder vel på at denne jenta spise rmer enn bare tosk og brokkoli.. Jeg trener flere ganger i uken og spiser stort sett sunt, men jeg er alt for glad i livet til å la denne maten og treningen styre meg. Jeg veier verken meg selv eller den maten jeg spiser. I min verden holder det lenge å bruke hodet.

Det kommer forresten litt bryllupsfjas senere i dag. Ha en fin fredag sålenge 

8 kommentarer
    1. Jeg synes du ser helt fantastisk ut 😀 Gøy å følge med på bryllupsforberedelsene deres! Håper snart det er min tur!! 🙂

    2. Hahaha, fantastisk! Du skulle ha filmet han med skjult kamera eller noe!
      Og den “valken” som du så fint kommenterer synes jeg ikke er verdt å kommentere en gang, du ser så sunn og fin ut og er akkurat slik du skal være! Et sunt og naturlig forbilde 🙂

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg