HILSEN HUN HJERTELØSE MED MERKEVESKE

“I alle dager, at du skriver et slikt innlegg, du som er så opptatt av dyre merkevare ting. LV vesker, dyrt bryllup, og alt det materialistiske. Er så rart du må se et program som norske helter for å innse at du er ubrukelig, altså ubrukelig for samfunnet. Samfunnet får ikke noe hjelp av en blogger som tror hun tjener penger til livets opphold ved å skrive og tro hun er best. Jeg er enig i at positive bidrag er bra, men fra deg så er sånne innlegg som dette falske.. jeg klarer ikke stole på deg at dette kommer fra hjerte, men at det kommer fra hodet for å få klikk. “

Kjære deg. Det at jeg velger å bruke mine penger på noe du synes er unødvendig er meg helt likegyldig. Jeg er helt sikker på at du bruker penger på ting som jeg synes er unødvendig også. Pengebruket mitt eller ditt er ikke det som er poenget her. Vi skal ikke slutte å leve bare fordi andre har det vondt. Det er her du tar feil. Men vi kan og bør bidra med noe dersom vi har mulighet. Jeg støtter alltid når det kommer frivillige folk som samler inn penger til et eller annet på døren, når det er aksjoner på TV eller når jeg leser om en eller annen hjelpeorganisasjon som trenger at alle bidrar med noen kroner. Det er fint og flott det, men det holder ikke.

Det jeg skjønner nå er at min tid og mitt engasjement er vel så stor hjelp som de få kronene. Jeg skal ikke slutte å bidra økonomisk der jeg har mulighet, men jeg ønsker å gjøre mer. Jeg ønsker å hjelpe, ikke bare støtte.

For en stund tilbake gikk arbeidplassen min konkurs. Planen var å satse på skrivingen ettersom at jeg er utdannet journalist, men det var ingen jobber til meg der ute. Jeg fikk prøve meg litt her og der som frilans skribent, men de oppdragene jeg fikk holdt faktisk ikke til å betale alle regningene mine. Jeg kunne sikkert fått støtte av NAV i månedsvis når bedriften jeg jobbet i gikk konkurs. Nå kjenner jeg ikke til hvordan dette fungerer, men jeg har venninner som har fått slike stønader, mens de har gått hjemme og “sett seg etter” ny jobb/latet seg på sofaen. I stedet for å gå arbeidsledig så skapte jeg min egen arbeidsplass. Jeg startet denne bloggen, som jeg i dag lever at og bidrar til samfunnet ved at jeg betaler skatt. Faktisk så mye skatt som jeg aldri før har betalt.

Jeg lever av klikk. Det har du helt rett i. På samme måte som aviser og andre journalister i dag. Jeg skriver likevel ikke slike tekster for å tjene penger, men jeg lever av å komme med noe hver dag. Det at jeg når ut til mange med et godt budskap en gang i blandt er da bare positivt for alle? Jeg kommer aldri til å bli en ordentlig hverdagshelt. Det er som sagt ikke målet mitt. Målet mitt er å hjelpe, ikke bare støtte.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg er ikke en falsk jente. Jeg tror ikke at jeg er best bare fordi jeg blogger. Jeg er en jente du kan stole på. Jeg skal bevise at du tar feil.

Hilsen hun “hjerteløse” med merkeveske..

42 kommentarer
    1. Hvor studerte du journalistikk og hvor lenge?
      Synes du har mye skrivefeil, noe som sikkert skyldes dårlig korrektur.
      Nå er vel heller ikke journalist en beskyttet tittel, på lik linje med blogger, så mer enn et år på folkehøgskole eller journalistikk valgfag trengs vel strengt tatt ikke for å kalle seg journalist.
      Samfunnet – to n-er, og så heter det vel ei jente

    2. Det her er det beste innlegget du noen gang har skrevet. Dette opplevde jeg som veldig ekte. Jeg er helt enig med deg! Og vet du hva? Vi trenger også de som “bare” for økonomisk støtte… Hva hvis alle “bare” kunne bidratt med sitt arbeid i form av timer og slit. Vi må faktisk ha kronene også. Begge deler er kjempe bra!

    3. Koselig at du blir rørt av slike program 🙂 og at du vil bidra mer 🙂 Tror du er ærlig jeg 🙂 Men du må tåle at noen av dine lesere, som ikke er så fan tydeligvis, har meninger om det du skriver. Det er sinnsykt mange tilfeller der du skriver for å provosere, om vesker og alt mulig rart. Så at du lager et innlegg av en kommentar du har fått blir å ta litt hardt i da.. For kommer ikke fra ingensteds det hun skriver.

    4. Kjære deg synd å lese slike kommentarer som kaller deg “hjerteløse merkevesker” men det er desverre det inntrykket du gir av

    5. At folk ALLTID må blande dyre ting inn i diskusjoner. La folk bruke pengene på akkurat hva de vil. Det handler som regel om prioriteringer. Jeg er dritsjalu på den lyseblå pradavesken din, men jeg trenger ikke være slem mot deg selvom jeg ikke har råd til en slik selv.

    6. Hei! Synes det er flott at du skrev det forrige innlegget og oppfatter det ikke som falskt, og synes det er bra at du ønsker å bidra og at du velger å dele det på bloggen din fordi du har muligheten til å nå ut til folk med budskapet! 🙂
      Det må være mulig å kunne være interessert i både det man kan kalle materialistiske goder og luksus i tillegg til det å være en bidragsyter i samfunnet! Allsidighet er bra! 🙂
      Det er helt klart at folk har ulike verdier og dermed oppfatter ting annerledes men jeg synes at man skal holde seg for god til å beskylde folk for å være falske, jeg synes at personen hadde et ganske tynt grunnlag for å kommentere på den måten. Men som du nevnte ønsker du jo å motbevise han/hun som har kommentert og det tror jeg du får til!

    7. Sånn skal det gjøres! Du imøtegår kritikken på en saklig og velformulert måte, helt uten å “slenge dritt” tilbake. Tommel opp for deg 🙂

    8. Oj. Venninnene dine kan nok ikke bli glade for å uthengt for å være late nav’ere?! Huff av meg, får håpe at det du sier stemmer. Litt trist om en venninne av deg prøver ( som du kanskje ikke får med deg) og så blir stemplet som en lat,likegyldig naver…

    9. Siden jeg klarte å få et eget innlegg, kan du fortelle litt om din jobb erfaring, utdannelse, hvor du tok, hvor mange år osv. At du kaller deg ferdig utdannet journalist er litt interessant. At firma du jobbet i gikk konkurs er ikke veldig rart etter alle de omtalene og anmeldelsene i media. Facebook siden deres var fyllt med klager og alle var missfornøyd. Jeg ser jo at de har startet opp igjen under et nytt navn.
      Om du er til å stole på vet jeg ikke, personlig hadde jeg nok hatt et problem med det. Når det gjelder det å mobbe, nettroll osv, så er denne pilotfrue selv dette, veldig åpent også, hun har flere ganger kritisert andre, hun har sett ned på andre, alt fra fordi jenter som ikke barberer seg under armene til meninger som er borte i natta.
      Blir spennende å se din ligning neste år siden du sier du betaler mer skatt nå enn noen gang.

    10. God morgen Julianne 🙂
      Herlighet for et sårende innlegg fra hun som skriver du er ubrukelig og kun er opptatt av
      merkevarer. Dette er noe av den styggeste kommentaren jeg har lest. Å dømme deg på den måten er direkte frekt, nå synes jeg virkelig synd på deg. Du skriver jo at du alltid støtter når der er innsamling av penger, enten det ringer på døren eller er en Tv-aksjon og det er flott. Det kalles å bidra <3. Er sikker på at vedkommende som hadde dette behover for å skrive nedlatende er misunnelig på deg. Jeg er så enig med deg; hva du bruker penger på er helt og holdent opptil deg, vi har alle ulike prioriteringer. Når alt kommer til alt, så handler det om å ha respekt for hverandre og ikke dømme slik hun har gjort.
      Håper ikke hennes kommentar spolerer dagen din. Personlig så er bloggen din min favoritt, du skriver fra hjerte og jeg sitter med et inntrykk av at du er veldig jordnær og imøtekommende 🙂 Husker du innlegget ditt om hvor hyggelig det er å smile? Enig 🙂 Et smil er gratis og kan gjøre den lille forskjell for mennesker :).
      Ønsker deg en flott dag uansett hva du måtte finne på :).
      God klem <3

    11. Syntes dette var ett bra innlegg 🙂 Ikke bry deg om hva andre skriver. noen må alltid bare provosere og skrive noe slemt ..
      Liker deg og bloggen din jeg 🙂

    12. ” jeg har venninner som har fått slike stønader, mens de har gått hjemme og “sett seg etter” ny jobb/latet seg på sofaen” Så det synes du om venninnene dine, bare det viser jo hva du synes om andre. Huff

    13. Benedicte, hun er ikke journalist (hun jobber ikke som det, akkurat som hun er ikke pilotfrue, hun kommer til å bli det når hun gifter seg) Hvor mange år gikk hun da? Hvor lang er den utdannelsen?
      Hun skriver ikke akkurat så veldig mye fint om venninene sine…

    14. Jeg synes også du virker veldig ekte og ærlig, og dèt er nettopp grunnen til at jeg liker bloggen din så godt 🙂 <3

    15. Pilotvenn. ro deg ned litt. Det at du sitter anonymt på nett og skriver slik til en blogger sier veldig mye om deg og ditt liv. Veldig trist. Du fremstår veldig sjalu. og prøver å snakke Julianne ned pga dette..Jeg leser noen blogger og må si at Julianne er faktisk den som virker mest oppriktig og ekte. Sikkert sjalu på de dyre veskene også du.. stakkars deg, gå og gjør noe fornuftig så kanskje du vil få råd en dag du også.. ikke bare sitt tast løs ufine kommentarer.

    16. Ahhhh det er helt utrolig hva folk klarer å lire av seg. Håper du virkelig hever deg over dette Julianne! Folk burde sjekke si eia ræv før de mener så mye om alle andre! Du virker som en flott jente, stå på! God jul ✌️

    17. Pilotvenn: Kan ikke du skrive litt om DIN utdannelse, hva du har av arbeidserfaring, kurs og andre ting vi kan finne av interesse og gjerne en karakterutskrift. Så kan jeg gjøre det samme etterpå!? Kjempe spennende å se hva andre som kommenterer her har av høgskole og universitet utdannelse 😉

    18. Veldig godt innlegg! Føler for å snakke om pelsfrobruket videre, men ser at dette inlegget dekkker det meget bra. jeg forstår deg veldig godt!
      Jobber selv på rema og ser den kampen jeg kjemper, for å unngå hvalkøtt for eksempel:)

    19. Kan du ikke bare være litt mere “fuck you”? Ikke lag sure innlegg der du forsvarer deg. Det er kjedelug å lese og det er mye av grunnen til at du har i det siste fått mindre klikk av meg. Ta en titt innom de andre toppbloggerene og bruk det til inspirasjon 😊 Styleconnection f.eks driter i hva folk kommenterer. Dessuten burde du være glad at folk gidder å kommentere. “Én krone her, óg én krone der” 😉 ha en fin dag

    20. Flott innlegg
      Hvorfor skal ikke en flott kvinne som deg få liv å bruke både sitt vakre utseende og sin kunnskap til å tjene penger ?
      Syntes det er helt topp jeg.
      Det handler om å ta i bruk de ressursene man har.
      Stå på videre du pilot frue.

    21. Emilie: Jeg er nok ikke en “fuck you” person dessverre.. Selvsagt er jeg glad for at folk gidder å kommentere. Jeg legger jo opp til en åpen dialog og da må jeg tåle kritikk på samme måte som leserne mine må tåle å få tilbake..

      Håper du vil fortsette å følge meg selv om jeg tydeligvis ikke er like tøff eller interessant som du ønsker.

    22. Benedikte: Tusen takk for det, Benedikte. Jeg blir veldig glad av å lese kommentarer som dette 🙂

      Håper du vil fortsette å følge meg i lang tid <3

    23. Inger: De det gjelder vet det veldig godt. Jeg har ingen problem med å fortelle de som snylter på NAV at jeg er i mot det. Venninner eller fremmede. Det er bare ikke greit.

    24. Maria: Så fint at du likte innlegget, Maria 🙂

      Jeg lar det meste av stygge og nedverdigende kommentarer gå, men noe må jeg også få lov til å ta tak i.

      Håper du vil fortsette å lese bloggen i lang tid 🙂 🙂

    25. Tove: Hei, Tove! Beklager sent svar. Det har hopet seg litt opp her.

      Tusen takk for den støtten du igjen gir meg. Det gjør veldig godt å se at det er flere enn meg som reagerer på slike kommentarer.

      Ønsker deg en flott helg videre!

      Sender en god og varm klem tilbake <3

    26. june marie: Dersom man er en lat og likegyldig naver, så fortjener man å høre det. Dersom personen faktisk sliter med noe eller at det er en god grunn for at man er hjemmeværende og lever på NAV, så er det noe helt annet.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg