hits

MIN NYE HVERDAG

27.08.2015 - 11:20 18 kommentarer

Sommerferien varte i overkant lenge for denne jenta. Jeg var ikke i gang med de gode rutinene mine før mandag denne uken. Nå er det nok brus, is og gatekjøkkenmat på en stund, kjenner jeg. I sommer har jeg lagt på meg sirka 4 kilo. Det er absolutt ingen krise, men jeg føler meg ikke komfortabel med disse ekstra kiloene. Og hvem er det egentlig som skal være fornøyd med min kropp? Jo, det er meg. Ingen andre. Det er min kropp og mine kilo. Jeg er sjefen over alt den utsettes for, spesielt når det gjelder inntak og forbrenning.

Denne uken har jeg løpt mye intervaller på tredemøllen og trent endel styrke på både overkropp, rumpe og lår. Det skulle faktisk ikke mer til enn disse tre øktene jeg har hatt til nå før jeg føler meg mye bedre. Er ikke det helt fantastisk? Det er alltid tungt å sette i gang, men til gjengjeld kommer formen seg fort. 

I tillegg til treningen har jeg også gjort noen andre tiltak, som å kjøpe en juicemaskin. Jeg bare elsker nypresset juice! Før drakk jeg mest smoothier med bær, nå er jeg blitt flink til å lage forskjellige juicer med grønnsaker også. De ser ikke alltid like innbydene ut (mener Ulrik), men de smaker utrolig godt.Til min favoritt juice trenger du:

♥ Eple

♥ Stangselleri

♥ Sitron

♥ Ingefær 

Jeg bruker to epler, to stilker stangselleri, en kvart sitron og en liten bit ingefær. Her er det bare å prøve seg fram. Min oppskrift holder til et mellomstort frokostglass. Nyyyt!  

Har du en god juiceoppskrift?

18 kommentarer

studentbe

27.08.2015 kl.12:00

Ser veldig godt ut. Blitt hekta på juice og spesielt smoothie nå i varmen. Haha, huff. Du er ikke den eneste som har spist for mye av det gode i sommer. :-))

Ha en strålende dag videre. :)

27.08.2015 kl.12:43

Du må jobbe litt med rettskrivningen din! Med din utdannelse burde du vite hvordan man skriver riktig!

Julianne Nygård

27.08.2015 kl.12:56

studentbe: Det er lov å kose seg i ferier, men utrolig deilig å komme tilbake til hverdagen igjen også :-)

Ha en strålende dag videre du også!

Julianne Nygård

27.08.2015 kl.13:01

Anonym: Det er jeg klar over. Jeg lærer hver dag og setter stor pris på tilbakemeldinger. Kom gjere med konkrete eksempler. Jeg er sikker på at det er flere enn meg som kan dra nytte av det :-)

Caritha

27.08.2015 kl.16:25

Den så veldig innbydende ut slik du hadde fikset den. Har nok lagt på meg litt i sommer selv, og vil komme ordentlige i gang med trening selv.

Siren

27.08.2015 kl.17:13

Så bra at du har kommet i gang med gode rutiner! Man føler seg virkelig mye bedre av det! Jeg skal komme igang igjen i neste uke (akkurat nå sitter jeg innelåst for å gjøre siste innspurt på masteroppgaven min :o og har ikke hatt tid til å bevege meg utenfor husets vegger!). Jeg og søsteren min prøvde ut litt juiceoppskrifter i Juli! Så en dokumentar som het fat sick and nearly dead på netflix, den ga veldig mye inspirasjon til meg hvertfall! Jeg prøvde ut et par jucier som jeg fant på hjemmesiden til han som har laga dokumentaren! http://www.rebootwithjoe.com/category/blog/recipes/juice/

Den juicen likte best var en som het Un-beet-able med rødbeter, gulrøtter, epler, kål og ingefær! Overraskende god! Det er masse forskjellige juiceoppskrifter på den siden der :)

lixil

27.08.2015 kl.18:59

Hvilken juicer har du kjøpt deg og er du forøyd med hvordan den funker? Jeg driver å titter på ulike, og lurer på å kjøpe den som ida wulff har kjøpt, men hører gjerne på andre forslag! :)

L

27.08.2015 kl.20:50

Elsker juicing, og prøver å lage det hver dag.

Denne juiceoppskriften er veldig god:

2 epler

2 appelsiner

1/2 agurk

1/2 lime

litt fersk mynte.

Denne er også veldig god, og veldig sunn:

4 gulrøtter

1 rødbete

1 eple

en bit ingefær

en neve grønnkål

1/2 sitron

Ellers er bare gulrøtter, litt sitron og ingefær godt også:)

Julianne Nygård

27.08.2015 kl.21:44

L: Hei, du! Tusen takk for oppskriftene. Jeg skal teste ut begge to. Den med grønnkål hørtes veldig spennende ut :-)

Julianne Nygård

27.08.2015 kl.21:48

lixil: Jeg kjøpte den som ble best i test på Tv2 hjelper deg.. Hehe! Litt nerdete kanskje, men synes den fungerer bra :-)

Julianne Nygård

27.08.2015 kl.21:50

Siren: Hei, SIren! Oi.. Den dokumentaren hørtes spennende ut. Jeg skal definitivt ta en titt på hjemmesiden hans også. Takk for tipset og masse lykke til med resten av innspurten til masteroppgaven din :-D

Julianne Nygård

27.08.2015 kl.21:53

Caritha: Så bra du synes det, Caritha. Ulrik er ikke like enig, men det spiller ingen rolle. Sommerkiloene renner av så fort vi beveger oss litt og spiser normalt igjen. Det er i utgangspunktet ingenting å bekymre seg for, men vi må ta i et tak som med alt annet :-)

Tove

28.08.2015 kl.00:28

Hei Julianne:-))

Den juicen ser kjempegod ut, så den må testes:-).

Håper du har det bra forresten, er en stund siden jeg har kommentert noe her inne på bloggen din, men har lest alle kommentarer fra de ulike innleggene dine. Herlighet, der er noen mennesker som virkelig er negative, men det er ikke noe å bry seg om. Jeg synes det er flott du er så åpenhjertig i de temaene du velger å skrive om, så Keep up the good work :-)). Takk for du la meg til på din snapchat :-). Og du, den videobloggen din var bra, det var gøy å se deg live, det er som man kjenner deg litt bedre da :)

Caroline

28.08.2015 kl.01:01

Hei :)

Har Ulrik blondt hår naturlig, eller farger han det ? :)

JuliaSofie

28.08.2015 kl.08:25

Jeg kjøpte meg en god juicemaskin for noen mnd siden, og da presset jeg gulerot og tomat, utrolig godt det også;)

Julianne Nygård

29.08.2015 kl.11:37

Caroline: Hei, Caroline. Ulrik pleide å stripe håret sitt før, men nå er det flere år siden sist :-)

Julianne Nygård

29.08.2015 kl.11:39

Tove: Hei, Tove! Så hyggelig å høre fra deg igjen! Her står alt bra til. Håper alt er bra med deg også. Takk for at du støtter meg. Det betyr masse :-)

Ønsker deg en flott helg videre! Send meg gjerne en snap :-D

Tove

29.08.2015 kl.19:54

Hei Julianne:-)

Godt å høre du har det bra:-). Takk, det går bra med meg:).

Skulle bare mangle, du fortjener støtten :)). Takk det samme, ha ei

god helg du også og nyt den):

Ja, skal prøve på det, hehe, er ganske så ny på det Snapchat-greiene,

men skal nok klare finne ut av det til slutt :D

Vi snakkes:))

Skriv en ny kommentar