hits

MITT FØRSTE MARKJORDBÆR

19.07.2015 - 20:28 4 kommentarer

Hei, alle! Da var jeg tilbake i Oslo etter en morsom lørdag i den fine byen Fredrikstad. Jeg liker meg godt der om sommeren, og utelivet er heller ikke så verst. Det var superkoselig å se jentene igjen. Jeg har savnet de kjempemasse! Det var også utrolig hyggelig å treffe gamle kjente på byen. Jeg satser på at det blir en utgang til i Fredrikstad før sommeren er over. Ulrik har enda til gode å oppleve utestedene som ligger på bryggen, så det er på tide at jeg tar han med. 

I dag har jeg egentlig vært ganske så redusert, men når solen skinner er det ikke lov å sitte inne. Det blir som å kaste bort dyrebar tid. Jeg ser at øynene mine ser litt smale ut på bildene under. Det har alt med gårsdagen å gjøre.. Hehe! Sånn er det. Vi smiler for det! 

Jeg plukket forresten mitt første markjordbær på flere år istad. Gud, så godt det smakte! Finnes det noen steder fritt i Oslo hvor det vokser masse markjordbær? Let me know! Jeg vil plukke så mange at jeg kan tre de på strå, som jeg gjorde da jeg var liten..

Toppen jeg har på meg er arvet av mor. Jeg elsker å arve klær, og har alltid trodd at det å bruke arveklær bringer lykke ♥
Topp: By Marlene Birger/ Shorts: H&M/ Veske: Chanel/ Armbånd: Hermes/ Solbriller: Louis Vuitton

Photos: @mrulriknygaard

4 kommentarer

Linda B.

19.07.2015 kl.20:49

Alltid gøy å plukke sitt første markjordbær :)

Helt nydelige bilder :)

Håper du har hatt en fin dag !

Julianne Nygård

19.07.2015 kl.23:35

Linda B.: Ja, det er superstas! Tusen takk for det, Linda. Håper dagen din har vært fin også :-)

worldofliz

20.07.2015 kl.13:54

Fredrikstad er en fin by på sommeren :)

God sommer :)

Julianne Nygård

20.07.2015 kl.13:58

worldofliz: Helt enig! God sommer til deg også :-)

Skriv en ny kommentar