DRØMME DATE

God mandag! Som jeg nevnte for dere i går så var planen å gjenskape den stemningen Ulrik og jeg hadde sist vi sov ute under åpen himmel. Nå skal det sies at vi gikk inn og la oss da regnet startet i tre-tiden i natt, men inntil det hadde vi en kjempe koselig kveld. Vi spiste hjemmelaget pizza, masse godteri og så på to spennende filmer. Pizzaen Ulrik lagde var slettes ikke en sunn variant, men beregnet for mennesker som oss med sunt nok vett til å kose seg en gang i blandt. Hehe! 

Ulrik ble ganske så overrasket da han oppdaget alt jeg hadde stelt i stand. Jeg må innrømme at jeg ble meget fornøyd med resultatet. Det er utrolig hva litt levende lys og puter kan gjøre med stemningen utendørs. Stella (hunden min) var også begeistret for den oppredde sengen på takterrassen. Hun lå og koste seg sammen med oss i flere timer. Vi skal definitivt ha mange flere slike kvelder ute i sommer. Fantastisk deilig og ikke minst superromantisk! 

Lurer du på hva du skal gjøre for å overraske din kjære? Ta med dyner, puter, levende lys og gjerne litt blomster eller andre pynteting fra soverommet eller stuen ut på verandaen eller i hagen. Lag noe god mat og kos dere sammen med en god film eller serie. Det finnes faktisk ikke noe hyggeligere enn akkurat dette. Den rimeligste og samtidig den mest romantiske måte å gjennomføre en litt annerledes date på ♥











26 kommentarer

Siste innlegg