VÅRT VAKRE LAND

Jeg ble med mannen på jobb igjen, og denne gang gikk turen så langt nord som jeg aldri før har vært. Vi er i Bardufoss av alle steder. “Der ingen skulle tru at nokon kunne bu..” Hehe, Neida! Har jeg noen lesere her oppe? Det hadde vært stas! Flotte fjell og fantastisk natur er det ingen tvil om at dere har. Jeg fikk tatt noen fine bilder fra luften. Det er litt ekstra gøy å sitte i cockpit på takeoff og landing her i Norge faktisk. Jeg har enda til gode å oppleve like mye flott landskap noe annet sted i verden..

Nå skal herr og fru soon to be Nygård bevege seg litt. Jeg hører rykter om et spesielt bra treningsrom her. Tidligere toppidretssenter til Norges idretsforbund eller noe sånt.. Ikke verst! I dag blir det overkropp i fokus. Ulrik nekter som regel alle disse lår- og rumpeøvelsene mine. Men det gjør ikke noe. Jeg har heldigvis nok tid for meg selv i løpet av en uke til å fokusere på deg jeg liker mest, nemlig kondisjonstrening og styrkeøvelser på mage, rumpe og lår. 

Senere i dag går turen tilbake til Oslo. Middag med jentene står på planen. Men først skal jeg gjøre meg fortjent til den slags. Vi snakkes ♥










20 kommentarer

Siste innlegg