FRESH SOMMERHUD

Annonse

Hei! Nå er jeg hjemme i fine Oslo igjen. Uansett hvor deilig det er med ferie, så er det er kjempe godt å komme hjem. Er dere ikke enige? Jeg savner alltid sengen min og badet mitt. Det er på en måte det eneste jeg ikke får med meg i kofferten. Utenom det ser det nesten ut som om alt er med. Jeg pakker alltid for mye og har stort sett med meg enda mer hjem. Slik var det også denne gang. Faktisk så mye at vi måtte investere i en ny koffert.. Jaja, sånn kan det gå. Husker dere at jeg startet med swiss rolleren i ansiktet? Hudrolleren, gelen og santizing sprayen har selvsagt vært med meg på ferie. Disse tre produktene tok heldigvis ikke all verdens plass. I dag har jeg brukt hudrolleren i 10 dager og ser faktisk en betydelig forskjell. 

Vanligvis når jeg kommer hjem fra turer som dette, hvor det har vært mange sene kvelder, mye god mat og drikke, så føler jeg meg skikkelig ekkel i huden. Jeg får lett urenheter og ekstra tørr hud som en følge av slikt feriekosthold. Det er jeg nok ikke alene om. Nå derimot føler jeg meg ganske så fresh. Jeg har ingen urenheter og har stort sett unngått sminke på dagtid den siste uken. Det er noe jeg aldri trodde skulle skje, da jeg i utangspunktet er en liten sminkedukke.. Hehe! 

Jeg brukte hudrolleren med 0,50 mm nåler i ansiktet. Det finnes en lengdeguide HER som forklarer de tre forskjellige lengdene. 

Nå tar jeg en liten pause, men kommer definitivt til å fortsette med disse produktene. Jeg skal også teste hudrolleren på andre deler av kroppen, for å fjerne små strekkmerker og motvirke celulitter på blant annet lårene mine. Jeg synes det er så fantastisk med gode alternativer til alle disse kostbare behandlingene som gjøres på diverse skjønnhetssalonger i dag. Med Swiss produktene kan du selv utføre effektiv hjemmepleie uten at det koster deg masse tid eller masse penger. Jeg tar behandlingen på kvelden, da huden ofte blir litt rød etterpå. Dessuten føles det veldig godt å avslutte dagen slik <3

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg