hits

KLOSSMAJOR

02.04.2015 - 16:49 3 kommentarer

Da sitter jeg på bergenstoget, ufrivillig i kafèvognen. Jeg har nemlig kjøpt togbillet til i morgen, ikke i dag. Bra, Julianne! Ikke så rart at den reserverte plassen min var opptatt..Snakket akkurat med Ulrik. Han ble ikke en gang overrasket. Fikk en sms nå hvor det stod: "Du imponerer stadig". 

Den komfortbilletten kunne jeg også ha spart meg for. Pleier aldri å kjøpe det, men akkurat i dag tenkte jeg at det var lurt da jeg hadde planer om å jobbe på veien. Kjenner jeg allerede er reisesyk siden jeg var så heldig å få plass motsatt vei av den retningen toget kjører.

Mobilen har 2 prosent strøm igjen, så det blir ingen musikk på turen. For strømuttak får man bare i komfortavdelingen. Godt jeg løp tilbake for å hente ørepropper istad, som resulterte i at jeg måtte vente på neste t-bane. Godt jeg også prioriterte å kjøpe en dyr lunsj fra Upper Crust før jeg gikk ombord i toget. For den får jeg nemlig ikke lov til å spise her. Medbrakt = ikke lov. Godt det er så fantastisk bra utvalg i kafeen. Pølser og vafler.. Mmmm! Dette blir en fin tur.

Jaja, jeg er nå i hvertfall på vei. Humøret er det ikke noe å si på. Jeg bare ler av det hele. "Bare" 2 timer igjen nå. Hiver innpå med den nydelige hvitvinen de serverer her. Hehe! Blogges mer fra Geilo <3

3 kommentarer

Madeleine

02.04.2015 kl.17:10

kunne vært verre. så synes du klager litt mye nå.

Stine Haug

03.04.2015 kl.00:24

Det er lurt å ordne seg.

Hanne

03.04.2015 kl.10:42

Er det ikke lov med medbrakt? Du må da få lov til å spise din egen mat:) herregud! Spis og kos deg! :) L

Skriv en ny kommentar