TA VARE PÅ GNISTEN

Helgen er over og jeg kjenner meg mer enn klar for ny uke. “Makeover”, fotoshoot, 10-års jubileum for Side 2 og mye mer. Thea (venninnen min) dro akkurat tilbake til fredrikstad. Det var nesten litt trist, men vi skal ses snart igjen. Det sier jeg med hånden på hjertet.

Det har blitt mye gutteprat og kjæresteprat denne helgen. Oppsumeringen av en bra jentehelg er jo mye fnis og fjas. Noen samtaler dypere enn andre. “Love me like you do” med Elle Goulding har gått i repeat. Den sangen er så fin! Jeg får en skikkelig god følelse av å høre på den, og etter disse to dagene liker jeg den bare enda bedre. 

Vi har snakket mye om dette å holde på gnisten i forholdet, og hvor viktig det faktisk er. Jeg føler at både Ulrik og jeg er flinke på det. Vi viser fysisk at vi er glade i hverandre når vi er sammen. Både hjemme og ute blant andre mennesker. Pynter oss for hverandre, sender søte sms-er gjennom dagen og overasker hverandre med enten god mat eller andre småting i hverdagen. 

For de fleste hører alt dette kun til starten av et forhold. Da alt er nytt og spennende. Det jo nettopp derfor forelskelsen desverre går over for mange. Man tar hverandre for gitt. Jeg er lykkelig og følelsen jeg har for Ulrik er fortsatt forelskelse. Nyforelskelsen går over for alle, men selve forelskelsen kan og bør vare for alltid. 

Thea spurte meg tidligere i dag om jeg er lykkelig sammen med Ulrik. Jeg svarte som Charlotte fra “Sex og singelliv” så fint svarer på spørsmålet fra jentene om hun er lykkelig i ekteskapet sitt: ” Well, not all day every day, but yes every day”.


9 kommentarer
    1. så koselig da =) er viktig å ta vare på romantikken og forelskelsen. man kan jo fort bli lei, men er det interesse fra begge om å faktisk holde på forholdet så ofrer man vel automatisk litt og tørr å vise hva man føler for den andre

    2. Du er en ung jente, uten barn og i startfasen av det meste. Når du får deg litt mer livserfaring skjønner du nok mer av hvordan verden fungerer for folk flest, og at alt ikke er lagd av roser, masripan og sjokolade:)

    3. Ikke alle er unge jenter Rune. Jeg er en mann på 46 år og ja, det ER mulig. Men det må være den rette jenta. Den første jeg hadde i livet mitt, var IKKE den rette. Nr 2 var,er og forblir mitt livs kjærlighet og forelskelse til DE grader at jeg fortsatt kan få tårer i øyene av smilet hennes..Livet er et hav. Noen ganger er det storm, noen ganger orkan, andre ganger blå himmel og stille. Men i kahytten på båten er det altid godhet og kjærlighet, og der står tiden stille..

    4. Evig forelskelse, aldri trist, bare glad og snill. Verden er paradis og livet en lek. Herlig. Tusen takk.

    5. Jeg er over 40, har to barn (et i barnehage og en i barneskole), full jobb og ikke minst fulle dager. Men det betyr ikke at det er umulig å sette av tid til romantiske øyeblikk. Vi kan ha “dater” med god mat og et glass vin etter at barna har lagt seg på en tirsdag. Jeg pynter meg når han kommer hjem dersom han har vært på reise. Ikke fordi han forventer det, men fordi jeg vil det. Han kjøper blomster, ikke ofte, men ofte nok.
      Hun har helt rett. Det er viktig å sette av tid til hverandre. Også etter at man får barn, blir eldre osv. Og jo, vi har også hatt to tenåringer boende hjemme. Da hendte det at vi lagde tre retter til en “date” med alle fire.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg