DETTE BRYR LESERNE SEG MEST OM

ALDERSFORSKJELL: Jeg har sikkert svart på dette spørsmålet hundre ganger før, men tar det opp igjen ettersom at folk fortsatt er opptatte av dette i kommentarfeltet. Uansett hva jeg skriver om, uansett hvordan jeg ser ut, hva jeg har på meg eller hvor jeg er i verden så er aldersforskjellen mellom Ulrik og meg et “hot” tema. 

Jeg får høre at jeg ser yngre ut enn hva jeg er og Ulrik får høre at han ser eldre ut enn hva han er. Tidligere har jeg skrevet mye rundt dette, men ettersom jeg har fått endel nye lesere den siste tiden så tar jeg det opp en gang for alle.

Det er “bare” 10 år som skiller mellom Ulrik og meg. Jeg er 24 og Ulrik er 34. Det har aldri vært noen hemmelighet. Jeg har vært åpen om aldersforskjellen helt siden jeg startet å blogge. Noen synes 10 år er mye, noen synes det er lite, mens jeg og sikkert flere synes det er akkurat passe. Det som fungerer for oss fungerer nødvendigvis ikke like bra for andre. Vi er forskjellige. Jeg respekterer det, så vær så snill å respekter det dere også.  

GOLDDIGGER: Jeg har fått mange krasse kommentarer på at jeg er en “golddigger”. Hva dere legger i det er også forskjellig. Jeg mener at en golddigger er en ren livsnyter som lever av andres goder og penger. En person som verken bidrar eller ønsker å bidra økonomisk i forholdet. Gjerrige mennesker.

Jeg jobber og står på hver eneste dag, akkurat som Ulrik. Om han tjener godt? Ja, det gjør han. Om jeg hadde falt for en bussjåfør? Nei, det hadde jeg nok ikke. Men det har med ambisjoner å gjøre. Jeg liker å tenke stort. Det gjør Ulrik også. For oss er ikke arbeidsdagen noe vi tvinger oss gjennom. Jobben vår er livet vårt. Vi liker begge det vi gjør. Sammen har vi drømmer som jeg har troen på at vi skal realisere i fremtiden. Men først må vi jobbe 🙂      

DÅRLIG FORBILDE: Jeg får høre at jeg er et dårlig forbilde. Det på bakgrunn av innleggene jeg skriver her på bloggen. Jeg legger frem ting som de er. Min ærlighet kan såre, men det er nettopp fordi at mange kjenner seg igjen i temaene jeg tar opp. Jeg henter min inspirasjon fra virkeligheten og da ofte hverdagen.

Du som juger sårer dypere. Deg kaller jeg falsk. Falske mennesker er de verste forbildene vi har. Ofte liker de å vise sin overfladiske verden gjennom sosiale medier. Det er gjerne unge jenter som pynter altfor mye på virkeligheten, som da lurer andre unge jenter til å tro at det livet de lever er helt normalt.

ULRIK SIN JOBB: Jeg har aldri fått så mye respons som jeg fikk når jeg blogget om at jeg var med Ulrik på jobb. Av en eller annen grunn er dette interessant for mange. Noen synes det er spennende, andre synes det er teit og legger igjen slibrige kommentarer. Jeg trives godt hjemme alene, men best når jeg får være med på tur. Det er ikke alltid det passer eller at destinasjonene er like spennende, men når jeg først er med så ønsker jeg å ta med leserne mine også. Det kommer jeg til å fortsette med. Jeg kan røpe at neste destinasjon blir utenlands og meget spennende.

Bildet er tatt med Iphone en av de første gangene jeg var med Ulrik på jobb. Jeg hater å legge ut mobilbilder, men akkurat dette bildet er for fint til å la være..

32 kommentarer
    1. Herregud, at folk bryr seg! Jeg er 25 og forloveden min er 36. Det er nesten bare en fordel, spør du meg! Jeg trives godt med eldre gutter. Stå på! Dere er så flotte sammen <3

    2. “Om jeg hadde falt for en bussjåfør? Nei, det hadde jeg nok ikke”
      Herregud du kan få sagt det. Kvalme menneske.

    3. Hei! Jeg syns du generelt skriver veldig godt, interessant og morsomt, men innlegg som dette blir så åpentbart provoserende at jeg kjenner at det blir for mye. PS: husk at kjærlighet handler om personen, og ikke yrket (ref. bussjåfør)..

    4. Syns egentlig det er veldig rart at du sier at du aldri kunne falt for en bussjåfør, mens en pilot er helt greit? Hva er forskjellen? Helt ærlig ser jeg ikke på noen av de 2 yrkene som noen bra jobb, så hva er grunnen din til at du ser forskjell mellom de to?
      Hvor mye tjener en pilot? Er det verdt å være borte ifra familien sin bare fordi man tjener litt mer? Du beskriver jobben hans som det er den beste. Det fins jobber som er basert på kontorjobber og tjener dobbelt så mye som det han gjør og itillegg får man tilbringet tid med familien.
      Syns egentlig du ser eldre ut en yngre ut, veit ikke om du tar det som et kompliment eller ei. Ellers er bloggen din underholdende.

    5. Her traff du… nesten. Kommentaren om bussjåfør-yrket kunne du spart deg. Det er helt greit at du ikke synes det er verdens mest givende yrke, men noen trives faktisk med det. Ikke alle kan bli pilot heller.
      Om Ulrik kommer ut for en ulykke, og ikke kan fly mer. Hva skjer da?

    6. Jeg liker deg, du har bein i nesa.. Det som irriterer meg er at de som først skal slenge med leppa, pleier å være anonyme. Det er de som er feige, som ikke engang kan stå for det de skriver. Stå på

    7. Hei Pilotfrue!
      Nå har jeg lest mange av innleggene din og har ved hver anleding hatt et ønske å legge igjen en kommentar vedrørende innholdet og det du forteller. Jeg skal holde meg saklig. Jeg tror nemlig ikke på at du er slik du fremstår i innleggene dine. Om du er så ærlig som du påstår selv å være, er det ikke rart du får så mange stygge kommentarer. Det er alltid noe i tekstene dine som provoserer eller fordummer deg. Du er sikkert oppegående du, men for meg, fremstår du som en overlegen blondine (i negativ forstand) som nettopp har oppdaget krølltangen og botoxsprøyte. Personlig tror jeg du selv ønsker både positive og negative kommentarer for å skape “liv” i bloggen din. Stå på med det du driver med, men ikke vær så fordømmende selv da? Ref. Bussjåfør-kommentaren din.
      Ønsker deg en fortsatt god uke! Gutta på G-nøkkel hilser 😉

    8. Trur poenget med bussjåfør kommentaren var, at for hun sier det mye om et menneske, ambisjoner osv.. Mannen hennes har valgt å være pilot, og oppnådd det, fordi det faktisk er noe han elsker. Å drive med noe du elsker gjør deg til en mer glad og posetivt mennesket. I denne forstanden så hun nok for seg de fleste bussjåfører som triste mennesker som ikke greide eller gadd å gjøre noe mer med livet sitt. Det er kanskje ikke like happy å være rundt. Klart det er mange som bare elsker å kjøre buss dagen lang og, og hele poenget er vel å leve av noe man elsker.

    9. Sorry, men han ser ut som han er begynnelsen av 40-årene…
      1O år er i utgangspunktet ikke mye, men du virker ganske umoden og da kan 10 år være mye…

    10. Helene, det finnes ganske mange triste mennesker i flybransjen i dag slik arbeidsdagene deres oppleves. Men virker jo som om du kjenner Ulrik personlig så det blir uansett feil av meg å hevde at han ikke har lange dager med lite pauser – han har det sikkert superfint og elsker jobben sin og arbeidsgiveren sin. Tror det er flere bussjåfører som er mer lykkelige enn piloter. (snakker ikke nødvendigvis om ansatte i Ruter, men generelt i landet) Men igjen, finnes ingen forskning på dette, fortsatt rart å si at en pilot har større ambisjoner enn en bussjfør bare fordi han tjener mer. 😉

    11. Hei, Julianne! Som jeg liker si: Haters gonna hate. 10 år er ingenting når man er voksen. Hadde du vært 14 og han 24, hadde det vært noe annet. Man faller gjerne for folk som har samme livsfilosofi og ambisjoner som en selv, så du må ikke skamme deg for at du dater en pilot. Gleder meg til å lese fremtidige innlegg:)Ha en fin kveld! 🙂

    12. Morsomt å se hva folk henger seg opp i. 10 år hva er det i dagenssamfunn??
      Jeg skriver selv ett innlegg om det nå.
      mellom kjærsten min og meg er det 16 år.. jeg merker ingenting til den forskjellen. bare at han er mer livsarfaren og tror det er noe som gjør meg enda mer tiltrukket av han

    13. Hei Julianne.
      Jeg kan enten begynne med å si at du virker som den mest useriøse, uvitende menneskekjenneren jeg vet om og har lest om, eller så kan jeg si at du burde ta en realitycheck og finne ut hvem du er og hva du ønsker i livet. Jeg kjenner mange busssjåfører som tjener veldig mye mer enn det din mann kommer til å tjene som pilot. Å si at din mann tjener bra er så relativt, hva er bra og hva er mye? En begynner lønn som pilot er veldig mye mindre enn snittet i Norge blant annet. Jeg kjenner en del piloter i Norwegian, SAS og andre selskaper rundt om i verden, hvis mannen din tjener så mye at det liksom kan kalles bra som pilot, tror jeg pilotforeningen i Norwegian burde jobbe for bedre og like vilkår for alle. Du får en del oppmerksomhet med denne bloggen, og det er vel det du ønsker, men du er klar over at mye av det er negativ oppmerksomhet? Er sikkert mange her som er enig i det du skriver og skal alltid støtte deg, du kan være kjendis og fyllekjøre, du kommer til å bli tilgitt, du kan være utro og bli tilgitt for det, men det er utrolig mange der ute som jeg tror tenker, kanskje du skal tenke før du skriver?

    14. Jeg liker deg jeg 🙂 du skiller deg ut fra de andre bloggerne og du virker generelt mye tøffere! Stå på!
      Ditt liv, dine regler 😉

    15. Christine: Hei, Christine! Ved siden av bloggen så jobber jeg som prosjektansvarlig i sosiale medier for Model Day Studio i Oslo og Bergen 🙂

    16. Hei,
      Ok blogg, aldersforskjell har jo ingenting å si.
      Men å si at du aldri ville falle for en bussjåfør blir litt motsigende når du er sammen med en pilot. Pilot gjør jo det samme bare at de beveger seg i luften, de har like lange dager og frakter folk/cargo fra a til b. De tjener sikkert bedre men må være mye borte når vi andre har fri. I tillegg virker det ganske dumt når du sier begge er opptatt av karrierene sine, når du baserer en hel blogg på mannen din sitt yrke.
      Hadde du ment at du ville opp med din egen karriere bør du kanskje fokusere på dette istedenfor. Personlig hadde jeg blitt dritt flau om min samboer hadde basert en hel bloggtittel med mitt yrke og jobben min.
      Ønsker deg lykke til videre med bloggingen og dine nyttige tips ;p

    17. Skjønner ikke hvorfor enkelte mennesker gidder å gå inn på bloggen din hvis de har så mye imot hvordan du lever livet ditt, og jeg har enda mindre forståelse av hvorfor de gidder å kommentere det!
      Jeg syns du har en veldig spennende blogg, og syns det er gøy at du er så ærlig om forholds relaterte ting 🙂 Selv er jeg 19 og kjæresten 27, vi har holdt sammen i mange år. For mange er dette mye, men jeg merker ikke noe til det, annet enn at han er mer voksen enn gutter på min egen alder!
      Stå på videre – jeg kommer hvertfall til å følge deg videre 🙂

    18. Beklager men pilot og bussjåfør er det samme, bare at den ene foregår i luften. Det er ikke høystatus å være pilot i 2015.

    19. ojojoj…du er sikkert ei trivelig jente, men med dette blottlegger du en del snevre synspunkt, som igjen indikerer at du kanskje ikke har så mye å fare med som du selv tror. Du er nok ingen golddigger nei. Fint at du elsker og respekterer partneren din (som alle andre i stabile forhold.) Men husk. F.eks. når det gjelder ambisjoner, vil enkelte fnyse av det å bli pilot. For enkelte vil det være latterlig enkelt og underbetalt, og et yrke med nokså lav status i 2015. Men det er jo fint at DU er fornøyd, det er jo det som betyr noe, ikke sant? 🙂
      Og apropos “lever et helt vanlig liv, men pynter på virkeligheten”….er det ikke det både du og andre bloggere gjør da? Ut fra det du blogger om, så lever du vel helt vanlig ut fra standard i 2015. Hverken mer eller mindre.

    20. Klart en golddigger kan jobbe og det er lett å finne ut om noen er det. En kam jobbe mye selv og fortsatt gå etter de som tjener bedre enn de fleste. Du virker jo som en golddigger og jeg tror jeg har rett.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg