hits

ALENETID I FORHOLDET

15.12.2014 - 13:10 10 kommentarer

I og med at Ulrik (samboeren min) er pilot tilbringer vi en del tid fra hverandre. Mange blir overaket over at jeg er så positiv til akkurat dette. Jeg elsker å ha tid for meg selv  Det vet jeg at Ulrik gjør også. Tid til å være med venninner eller tid til bare å være helt alene. Fantastisk spør du meg. Dere vet at når Ulrik er ute og flyr, så danser jeg på bordet..Hehe! Er det ikke sånn det er?

Tid fra hveradre fører til mindre krangling og uenigheter i forholdet. Det er deilig å savne hverande. Klisje, men sant. Alenetid gir også økt sexlyst, slettes ingen klisje

Senest her om dagen ble jeg stående i en diskusjon hvor jeg følte jeg måtte "forsvare" meg og vårt forhold ovenfor de andre. Jeg har aldri ønsket meg et typisk A4-liv og ikke har jeg hatt det heller. Med hånden på hjertet tror jeg at ALLE par har godt av å tilbringe mer tid fra hverandre. Jeg forstår at dette ikke er gjennomførbart for de aller fleste, spesielt når det kommer barn inn i bildet. Men jeg vil likevel råde dere til å finne på ting hver for dere når muligheten byr seg.

Jeg elsker Ulrik og trives utrolig godt i det livet vi har sammen. For oss er alenetid avgjørende for et lykkelig forhold. 
10 kommentarer

Nelly

15.12.2014 kl.13:24

Kunne ikke vært mer enig =) Litt kjipt å måtte forsvare sin måte å være lykkelig på bare fordi man velger en mindre vanlig vei!

Bea

15.12.2014 kl.14:08

Veldig enig med deg der.

Selv om vi har barn og mannen er borte 1 uke av gangen, så har vi desto mer kvalitetstid når han er hjemme. Han tar over skuta, og jeg kan "slappe mye mer av". Middagen er ferdig, huset vasket og ungene leveres og hentes i barnehagen.

Tror vi hadde gått på vegge begge to hvis vi skulle hatt noen skarve timer sammen hver ettermiddag der begge er trøtte og slitene. Jeg foretrekker kvalitet fremfor kvantitet.

Har også fått ørti spørsmål om jeg ikke er sjalu når han er ute å flyr, med flyvertinner og hotell og "sus og dus".

NEI! Fordi de har ikke så mye tid til "sus og dus" også må jeg bare stole på han.

Jeg er jo forøvrig også hjemme alene ei uke ;), så han må stole på meg :)

anonymfortiden

15.12.2014 kl.14:52

Enig der, Jeg bor i stavanger og kjæresten bor på hamar... ufattelig mange som spør meg " HVORDAN I ALLE DAGER KLARER DU DE" jo den følelsen når du ser han på flyplassen igjenn er jo bare helt fantastisk!

ta gjerne en tur å les på min blogg, den ble opprettet i går fordi jeg kjenner att jeg trenger og få ut litt om min fortid å da er de godt og ha en blogg og skrive de på :)

Charlotte

15.12.2014 kl.15:22

Så utrolig fin på håret du er nå

Julianne Nygård

15.12.2014 kl.16:03

Charlotte: Takk for det :-)

Julianne Nygård

15.12.2014 kl.16:05

anonymfortiden: Ja, den følelsen kjenner jeg igjen! Så gøy med ny blogg :-) Masse lykke til med skrivingen fremover.

Julianne Nygård

15.12.2014 kl.16:15

Bea: Det høres jo ut som om dere har det helt fantastisk! Akkurat slik ønsker jeg å leve :-)

Jeg får også de spørsmålene anngående sjalusi. Men enig med deg. De har som oftest verken tid eller energi til å finne på så mye annet da de er på hotellet. Det dreier seg mest om mat og søvn.. Noe jeg forstår godt etter å ha vært med på en del flyvninger. Og ja.. Nummer EN i slike forhold er TILLIT. Er ikke den tilstedet kan man bare glemme å leve på denne måten.

Gøy å dele erfaringer med noen som har det litt på samme måte :-)

Julianne Nygård

15.12.2014 kl.16:16

Nelly: Joda, men det blir man vandt til. Sålenge man er fornøyd med seg og sitt så spiller det jo egentlig ingen rolle hva andre mener :-)

Bea

15.12.2014 kl.18:16

Pst.. Du er så fin på håret- er det ekte? ;)

Jeg har så tragisk tynt, nordisk hår...

Julianne Nygård

15.12.2014 kl.19:01

Bea: Takk for det :-) Jeg bruker hairextensions fra hairtalk og er superfornøyd med det. Sliter ikke noe særlig på håret og ser veldig naturlig ut. Har selv fått litt tynt hår de siste årene, men det er kun pga dårlig lim og extensions.

Skriv en ny kommentar