hits

SLIK FORMER DU BRYN

24.08.2014 - 00:52 7 kommentarer

Mange sliter med forming av bryn, derfor vil jeg vise dere hvor lett det kan gjøres. Brynene er jo selve rammen rundt ansiktet. Derfor er det viktig å vite hvordan du tegner de. Øyenbryn rammer inn øynene og gir sminken helhet. Jeg liker å bruke brynskygge da det ikke blir så hardt. Bruk gjerne litt øyenskygge med skimmer i, da dette vil se mer naturlig ut siden brynshårene er naturlig blanke. Du kan gjerne bruke en brynsblyant ved å forme de først i ytterkant og deretter duse ut med en brynskost for å myke det opp litt når du legger skyggen i midten for å tette hull og jevne ut.

Start med å legge kosten langs nesen og opp for å se hvor brynet skal starte. Når du skal måle opp det høyeste punkte/knekken på brynet kan du måle fra ytterst på øyne dine, altså der fargen på øyen ditt slutter. Til slutt fører du kosten gjennom ytterkant av øyet for å se hvor det skal slutte. Ofte går det lenger ut enn man tror. Jeg oppdaget at mine bryn egentlig er litt for korte og ble veldig fornøyd etter dette.

Linda fikk meg til å innse hvor viktig bryn er og hvordan de endrer et utseende. For spørsmål og andre henvedelser rundt dette kan dere kontakte Linda: linelishansen@gmail.com. Linda jobber frilans som makeupartist og har lang erfaring i bransjen.Bildene er tatt på Model Day Studio.

Beklager for at innlegget ble litt forsinket. Planen er som sagt å gi dere sminketips hver fredag fremover. Mye å gjøre med leiligheten da vi har visning i morgen og mandag. Kanskje jeg har noen lesere som er på utkikk etter et nytt bosted? Da burde dere ta en titt HER :-) Var som jeg nevnte også på Findigs festivalen i går. Storkoste meg! Det ble som vanlig litt for sent. Vi bestemte oss derfor for en rolig kveld i dag. Nå roper sengen.. Snakkes i morgen      

7 kommentarer

Karina Larsen

24.08.2014 kl.01:05

Kjempe bra innlegg! Fine bilder :)

Vero

24.08.2014 kl.02:40

Fint innlegg!

frustrertefrue

24.08.2014 kl.05:43

Takk for tipset! Sliter med dette en del ganger!

Julianne Nygård

24.08.2014 kl.23:13

frustrertefrue: Det er du ikke alene om..Hyggelig å kunne hjelpe:-)

Julianne Nygård

24.08.2014 kl.23:13

Karina Larsen: Takk for det :-D

Kristina av Tunsberg

26.08.2014 kl.09:19

Genialt innlegg. Er det noe jeg har problemer med, er det forming av bryn. Var dette et sponset innlegg, eller hva koster det for å få hjelp til noe slikt? Hadde vært veldig greit å fått en liten innføring :)

Julianne Nygård

26.08.2014 kl.15:43

Kristina av Tunsberg: Nei, dette var ikke et sponset innlegg. Kun et samarbeid mellom meg og Linda (makeupartisten). Ta direkte kontakt med henne for slike henvendelser: linelishansen@gmail.com :-)

Skriv en ny kommentar