hits

FAVOURITE BEACH ESSENTIALS

30.07.2014 - 16:51 4 kommentarer

Her er mine absolutte favoritter i strandbagen denne sommeren:

Min nye Louis Vuitton Neverfull passer perfekt som strandbag. Jeg valgte medium størrelse. Den rommer alt det jeg trenger å ha med meg på stranden. Fargen er jo også superfresh om sommeren!   

I sminkemappen min har jeg alltid litt småting for å friske opp utseende etter en lang dag i solen. Solpudder, rouge, lipgloss, hårbørste og strikk er kjekt å ha med.   

Solbriller er også et must om sommeren. Mine er fra Prada.  Favorittbadedrakten min er fra Agent Provocateur. Ikke spesielt praktisk å sole seg i, men superkul på beachclub.

Denne clutchen følger med alle Neverfull epi og alle nye Neverfull monogram. Helt perfekt for små nødvendigheter som lommebok og telefon. Skoene er fra Topshop. Ville nok ikke brukt disse på Huk, men som badedrakten er disse også kule på beachclub. 

 

Jeg pleier alltid å ha med noe jeg kan slenge på meg over bikinien i tillegg til en solhatt. Begge deler er fra River Island. De hadde forresten utrolig mye fint sist jeg var i London. Anbefaler dere å dra innom eller besøke nettsiden deres HER.

Nå skal vi ordne oss før middag på Aker Brygge står for tur. Ha en fin ettermiddag videre! Jeg viser dere kveldens antrekk senere :-)   

 

4 kommentarer

Carlotte

30.07.2014 kl.18:41

Mye fine tips!

31.07.2014 kl.12:34

Fine ting :-)

Kristina av Tunsberg

01.08.2014 kl.00:09

Vanvittig kul badedrakt:D

Julianne Nygård

01.08.2014 kl.21:51

Kristina av Tunsberg: Det synes jeg og! De har generelt MYE fint på Agent Provocateur:-D

Skriv en ny kommentar