hits

FRA WALK OF SHAME TIL WALK OF FAME

26.07.2014 - 23:33 2 kommentarer

Da var jeg hjemme i Oslo igjen. Pakket ut, vasket klær og ryddet. Føles ikke helt ut som om det er lørdag i dag, men nå har jeg jo hatt lørdag i snart to uker så det får vel holde..Det skal bli deilig å leve litt sunnere fremover. Mindre alkohol og mer aktivitet. Nok om det! I dag skal det ikke handle om meg. Litt av meningen bak bloggen var egentlig å tipse dere om trening, sminke og styling. I dette innlegget vil jeg komme med noen gode råd rundt dette vi alle kjenner til. Dagen derpå og walk of shame. Jeg er for all del ingen ekspert rundt dette, men skriver på bakgrunn av min jobb som makeupartist og egne erfaringer. Kanskje har du noen andre gode tips? Del de gjerne i kommentarfeltet :-)  


Photos: Me: @pilotfrue

3-minutters touch-up

NUMMER 1: Fjern all sminke fra dagen før. Brukte du strømper og sov over hos en venn? KAST de!

2: Sett håret i en strikk. Hovedregel er at håret skal roes ned og vekk fra ansiktet. Lag gjerne en enkel flette for å redde situasjonen.

3: Bytt til flate sko!! Ballerinas er allid en vinner <3 De tar liten plass i vesken og gjør hjemveien mindre avslørende.

4. På med solbriller. Slitne øyne er ikke stilig.

5. Fresh opp leppene med lipgloss/leppestift. Tørre lepper er ikke noe bedre enn slitne øyne..

 

Alt dette klarer du på få minutter og løfter deg fra walk of shame til walk of fame! I vesken trenger du kun: sminkefjerner, hårstrikk (eventuelt lusespenner), ballerinas, solbriller og lipgloss/leppestift. Mer plass i vesken? Da ville jeg tatt med en liten hårbørste;-)

 


 

2 kommentarer

ForeverEllioteer

27.07.2014 kl.11:31

Takk for tips! Veldig fin blogg du har;)

Jeg har en linkekonkurranse på bloggen nå, kanskje du kunne tenke deg å melde deg på? :)

Ha en fantastisk sommerdag videre!

MaleneBroen

27.07.2014 kl.14:00

fine bilder og fin blogg! Koselig hvis du tok en tur innom bloggen min og kanskje lagt igjen en liten kommentar :)

Skriv en ny kommentar